The MisT Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Zanima me koja je po vama najbolja razgradnja sa zergovima?Malo sam poceo da experimentisem,tako da me zanimaju neka vasa misljenja...do sad sam igrao 8dronova 9-ti pool, 1 over 9 extraktor... pa posle u zavisnosti od situacije na terenu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 1. posaljes dronove... 2. pravis petu radilicu... 3. over na blizu stranu... 4. cekas 200 minerala... 5. pravis pool... 6. saljes jednu radilicu da scoutuje drugi spawn... (ako ga overom nisi nasao)... 7. pravis overa... 8. zavrsava se spawn... i scouting... radilica se vraca u bazu... ili si ga nasao ili je tamo gde ga nisi trazio :) 6 lingi... rally u bazu... 9. pogledaj pejinu signu... 10. gg ne zezam te, tako to ja radim... kad eksperimentisem :))) (taktiku ne preporucujem u mirroru... osim ako si hardcore, pa umesto overa dignes jos jednu radilicu i krenes da sunkenujes po njegovoj/njenoj!!! bazi... :) inace 12 radilica pa hatch... lako cemo za extractor i pool :)))) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos P Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Ja ti savetujem jedan Nexus posle toga obavezno pa malo s bacis na dragone i sve to posaljes u rush na zerga. I Zerg bude [gilja] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Ja ti savetujem jedan Nexus posle toga obavezno pa malo s bacis na dragone i sve to posaljes u rush na zerga. I Zerg bude [gilja] ako p dize early exp... zerg dize 3 komada... mada dok te hico ne odvali ne vredi da se objasnjava... :) na kraju mi kuca matori ne mozes ti imati mane koliko ja mogu da namasujem (misli se na templare vs linge&ultre fcourse)... mada ja i dalje upalim nekad early nexus... :) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 omg, forum je ziv:)....9 radilica ne ext, pa drone, pa cancel ext, pa over...recite kako sam gosu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 Ja ti savetujem jedan Nexus posle toga obavezno pa malo s bacis na dragone i sve to posaljes u rush na zerga. I Zerg bude [gilja] ma milose pokusavao si ti sve moguce taktike sa protossima protiv mene ...polako jos imas da ucis ... e pravim extractora zato sto uglavnom uvek idem na mass hidraliska...a tu protosi idu uvek gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos P Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 omg, forum je ziv:) Živ je vratio sam se posle duge SC penzije od jedno 5-6 godina ponovo na stari dobri SC, jer nemam pare da upujem komp za potrebe novih unakaženih igara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Živ je vratio sam se posle duge SC penzije od jedno 5-6 godina ponovo na stari dobri SC, jer nemam pare da upujem komp za potrebe novih unakaženih igara. Aha, a znachi kada bi imao pare za novi komp, ipak bi ga qpio zarad tih istih, novih "unakazhenih" igara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos P Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Aha, a znachi kada bi imao pare za novi komp, ipak bi ga qpio zarad tih istih, novih "unakazhenih" igara Ne, nikako. SC i Fallout su najbolje igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Tesko je pistai kako tacno da se razgradjujes ali sto se mene tice meni se jako svidja bratsunami razgradnja gde ides na 2 hech ali u bazi i jako brzo izvlacis lure plus mas zerglinga i pushujes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Tesko je pistai kako tacno da se razgradjujes ali sto se mene tice meni se jako svidja bratsunami razgradnja gde ides na 2 hech ali u bazi i jako brzo izvlacis lure plus mas zerglinga i pushujes! brat tsunami je najveci kralj... njemu prolazi i spawning, pa evolution... upgrade-uje covek boli ga paja :)) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Pritom apm 80-90 :D zmaj ali protosi nisu imali sanse da ga dobiju! stek pa na ultre :D i defilere \G/ \G/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerFall Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 ma da je tada attila igrao bila bi drugacija pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 covek je sa 60 populacije i cini mi se 5 sunkena uspeo da se odbrani od 200/200 toss-a... upravo swarm - kuga... mozda je imao 3 ultraliska i 5 lurkera... ne vise... p.s. zato je tsunami otisao u penziju kad je attila poceo da igra :) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Morao je da napusti ipak kada je video apm 100-101 i takav skill.... NO COMENTO :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 dve radilice jedna na drugu preostale dve poshaljesh u skaut dignesh hatch odesh na ostrvo Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts