weasel Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 pa ako je tako kako ja da stvorim mape ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 weasel u shta si se ti upustio, man ja ti se divim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Pa teo da pomognem coveku :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 (edited) evo ti mape uploadovao sam (4mb ima) ti one sve koje se igraju solo i maelstorm i jos 2-3 mape sto se igraju na turnirima, folder download stavi u maps folder i sve ce biti ok. evo: http://h1.ripway.com/Bullseye_So/Download.rar btw treba ti skill i za guglanje nije to lako Edited July 18, 2006 by Bullseye_So Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejo Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Ako vam je problem da najdete neku mapu,niste sigurno jedini.Zato je najpametnije da procitate komentare na sajtu gde skidate rep,jer tamo redovno neko pita za link mape, a neko drugi obavezno ostavi taj link i nema problema! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 hvala ljudi na pomoci i sto ste odvojili vreme da se drkate sa ovim mapama samo mo nije jasno zasto stalno menjaju te pecheve mape sta koji qrac ne ostave 1 tu igricu na miru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 zato sto je uvek pisutna magicna rec koja pocinje ne I :) i uvek ima likovo koji nemaju skill pa hakuju tipa zerox OLOLOLO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 pff on hakno samo jednu, chicken mora jos da uci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 ali najgore sto je i tu izgubio pored hacka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 pa dobro nie on kriv sto ne zna, al dobro dobio je 1 win od mene kada smo se upali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 ja ne mogu da gledam repove sa maelstroma, ne znam zasto... imam mapu skidao sam je vise puta sa razlicitih sajtova,stavim je u odgovarajucu folder, napisem ime kako treba ali i dalje ne radi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Omg nigde ne mogu da nadjem mapu "tresureisland" jer moze neko plz da postavi link da je skinem ceo dan trazim ne mogu da nadjem ? thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 e jbg sada ste preterali oko mapa , skini ono gore sto sam ja stavio imas tu mapu 10000% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 ok,ali ja imam modem "inace" a tih 3-4 mb ce odprilike 6 godina da skida i josh aj da je neki modem nego neki shlj! ma ok snacicu se vec nekako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 (edited) ok,ali ja imam modem "inace" a tih 3-4 mb ce odprilike 6 godina da skida i josh aj da je neki modem nego neki shlj! ma ok snacicu se vec nekako Pa krenes da skidas kad krenes na spavanje i ujutru se probudis i gotovo [edit]I u onom mappacku sto je okacio bullseye ima treasureisland[/edit] Edited July 20, 2006 by Duka. Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 ima sve obicne mape sto se igraju ladder i jos neke tipa maelstorm i ove sto se igraju na turnirima, jedino necete naci neke "zvrglgk" mape ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 (edited) Malo pinovanje, ima li razlike u pogledu repova između verzija 1.20 do 1.20e? Cenim da onaj postupak instaliraj peč pa ga sačuvaj zahteva i krekić između za svaku od verzija? Ako je tako smoriću se kao bulja guglujući... Edited July 21, 2006 by [oveRk1nd] Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 ok Thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 overkajnde,brate ako imas imalo mozga koristices deamon tools,vi bre ljudi ste neverovatno glupi,zadnjih godinu dana stalno neko pita 'de da nadje krek,a na tacni vam je servirano i objasnjeno kako i sta je bolje...ko vam dade warcraft u ruke. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 jel ima neko program koji automatski snima replay-ve ( ne znam jel postoji tako nesto? ) dobro mi dosao mnogo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 (edited) Kad smo vec kod programa, ima neki program za gledanje replayova sa starije verzije ? @Bullseye_So Pogledaj na warstomp.com, imash milion programa za war. Edited July 21, 2006 by FistBorn Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Fraps ti snimi replay ako snimis sliku ili 'film' dok igras partiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Fraps ti snimi replay ako snimis sliku ili 'film' dok igras partiju to moze da sluzi i za vodove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Kad smo vec kod programa, ima neki program za gledanje replayova sa starije verzije ? @Bullseye_So Pogledaj na warstomp.com, imash milion programa za war. jbg ne znam bugarski moracu se potrudit guglajuci, nvm thx anyway Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 jbg ne znam bugarski moracu se potrudit guglajuci, nvm thx anyway Pa imash tamo gore sekciju Files, evo link: Link Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts