Aleksa94 Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Ljudi hocu da se uvezhbam lepo kao i buduce chlanove mog klana.Za to mi treba par saveta:npr.koje je najbolje oruzhje,kako da nauchim extra da gadjam snajpom onim najskupljim...please odgovorite :D Slay 'em all like dogs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Koji si ti KRALJ!!!Znaci ludji si od onog lika shto je pricao o Englezima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 najbolja oruzija kalas kod terora m4 kod kantera...a tu su i soc varijante zavisi od taktike mozes i famas ili galil da uzimas....od pistolja dezert je naj naj.....a snajperom kako da naucis...pa da igras samo sa njim jedno vreme i to je to...najbolje da odes na neki steam deadmech tako ce ti biti najlakse...i da igras uvek ali uvek kad mozes protiv jacih ekipa :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa94 Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 najbolja oruzija kalas kod terora m4 kod kantera...a tu su i soc varijante zavisi od taktike mozes i famas ili galil da uzimas....od pistolja dezert je naj naj.....a snajperom kako da naucis...pa da igras samo sa njim jedno vreme i to je to...najbolje da odes na neki steam deadmech tako ce ti biti najlakse...i da igras uvek ali uvek kad mozes protiv jacih ekipa :D ← sve mi to o oruzhijima pojasni a onda mi reci shta je to steam deadmech Slay 'em all like dogs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa94 Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 Koji si ti KRALJ!!!Znaci ludji si od onog lika shto je pricao o Englezima... ← niko te nishta nije pitao a u ostalom taj tip,mr. teror sam jedno vreme bio JA JA JA JA JA JA JA JA JA,a ti si ludji od onih iz KOVINA :) Slay 'em all like dogs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 [roflmao] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Roflroflroflroflroflrol :))) Kako mozes da pitas kako da naucis? ebote idi igraj 4h na dan counter na serverima naucices da gadjas,snajperishes,koljes ma sve sto oces :) Ja bix na aztecu stavljao grafit tamo na zidu u mocvari a sa druge strane gadjao snipom :)) ali onako da bude brzo a ne da ciljas 1h :)) smor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Aleksa pitaj mene sve sto zelis, imas moj msn i to je to, sve se nauci brzo ;) HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Lodjo jesi to ti? Ako nisi brate pasulja demoa da odgledas i sve je to dzaba da ti neko pise, nece uspeti da ti pomogne. Odakle si ? Ako ima neki dobar klan pitaj nekog ko igra pa popricaj malo snjim. Poz Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts