kobrica2004 Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 (edited) Poshto ima 8 ekipa igrace se 2 grupe za nosioce grupa odredjene su dve najbolje plasirane ekipe sa ESWC. Grupa A Smekeri Vf VorteX Playboys Grupa B KGB taboosport Mocni Rendzeri Ez Mechevi pocinju u 10h GRUPA A 10"00 --- vf vs vortex - de_cbble 11"00 --- vortex vs playboys - de_dust2 12"00 --- vf vs playboys - de_train 13"00 --- smk vs playboys - de_cbble 14"00 --- smk vs vf - de_dust2 15"00 --- smk vs vortex - de_train GRUPA B 16"00 --- taboosport vs ez - de_cbble 17"00 --- KGB vs Mocini Rendzeri - de_cbble 18"00 --- KGB vs Ez - de_dust2 19"00 --- taboosport vs Mocni Rendzeri - de_dust2 20"00 --- KGB vs taboosport - de_train 21"00 --- Mocni Rendzeri vs Ez - de_train Polu finale 22"00 --- A1 vs B2 - de_nuke 23"00 --- A2 vs B1 - de_nuke Finale 24"00 DE_INFERNO HLTV IP ZA PRENOS MECHEVA JE : 82.117.208.152:27020 irc score bot : irc.krstarica.com #pcland Edited July 2, 2006 by kobrica2004 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aypl Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 hahah proslo je 7-8 sati a josh niko nije napisao nishta na racun grupa ; ) ima tur super da prodje nego nece mediski biti ispracen zbog eswc sala ; ) gl sutra i hf svi svaka chast za organizaciju i daj ip za hltv i kanal za SB koga josh zanima finale eswc daj da gledamo nashe kako se pucaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 I na kraju ipak grupe....hehhehee BTW Grupa B je jaca Svejedno GL & HF...najvijam za Mocne rendzere i sMk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sreta Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 mocni rendzeri ... lolz ... ko igra za njih ? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 ko igra za ekipu kgb-a? Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 (edited) Pa valjda svi koji su igrali na ESWC qualiyu sem Bate (igra fica 4gl) :) A HLTV ownz kekekeke Edited July 2, 2006 by Roka Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 PA MOGLI BI DA OKACITE REZULTATE... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 2, 2006 Author Report Share Posted July 2, 2006 PA MOGLI BI DA OKACITE REZULTATE... ← Rezultati Turnira Grupa A Vortex vs Vf --- 16-14 Vortex vs Playboys --- 16-0 Vf vs PlayBoys --- 16-2 Smk vs Vf --- 16-13 Smk vs PlayBoys --- 16-7 Smk vs Vortex --- 16-5 Grupa A taboospot vs ez --- 16-1 ez vs mr --- 16 - 3 taboosport vs mr --- 12 - 15 taboosport vs Kgb(gamecorevision) ---- 15 - 15 kgb vs mr ---- 16 - 14 kgb vs ez ---- 16 - 11 PoluFinale MR vs SMK --- 16 - 9 Vortex vs Kgb(gamecorevision) 6 - 16 Finale MR vs KGB --- 6-16 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 mi ko francuzi tempiramo formu za polufinale/finale zamalo da ispadnemo iz grupa gg svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 pajsi kretenu od koga si to izgubio ko su mr :D Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 pajsi kretenu od koga si to izgubio ko su mr :D ← Mocni Rendzeri :)Spasa,goga,francuz i td... :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 OMFG...Svaka cast mr...isplatilo se svakonocno sedenje u forumu:D...btw lineup je : bager,goca,horny,spasa i francuz...Poz:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peraskeo Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 kobrice aj vidi da okazis repove da glejdimo nesto :D unapred zahvalan Quote virtualForce Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Slay3R_ Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 ez vs mr --- 16 - 3 taboosport vs mr --- 12 - 15 taboosport vs Kgb(gamecorevision) ---- 15 - 15 kgb vs ez ---- 16 - 11 ← Ma kazem ja eZ su carevi kobrice aj vidi da okazis repove da glejdimo nesto :D unapred zahvalan ← Da okaci demoe, Ovo mora da se vidi. pozz za hag(taboo....) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 Ma kazem ja eZ su carevi Da okaci demoe, Ovo mora da se vidi. pozz za hag(taboo....) ← evo demoa http://rapidshare.de/files/24834444/Turnir...7.2006.zip.html Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mz- Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 (edited) MR VS EZ 12 - 3 : 3 - 0 : 16 - 3 MR VS KGB 2 - 13 : 12 - 3 : 14 - 16 MR VS SMK 11 - 4 - 5 - 2 : 16 - 6 Edited July 3, 2006 by -Mz- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 (edited) MR VS EZ 12 - 3 : 3 - 0 : 16 - 3 MR VS KGB 2 - 13 : 12 - 3 : 14 - 16 MR VS SMK 11 - 4 - 5 - 2 : 16 - 6 ← Mr vs KGB 3-12 - 3-4 Edited July 3, 2006 by kobrica2004 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 A meni bilo malo cudno da je EZ dobio MR,al ajde...:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Pozdrav za EZ iz Rashke i svaka cast na ucescu , nadam se ubuduce boljim rezultatima . Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Pa dobro Kobrice ipak je napredak ovaj put ste prosli grupe Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
nincha Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Pozdrav za EZ iz Rashke i svaka cast na ucescu , nadam se ubuduce boljim rezultatima . ← Pa brate dobri smo i bili kakve uslove imamo. Mi za razliku od vas u Raski nemamo ni jednu igraonu gde mozemo da vezbamo sve su zatvorili zbog softvera. Moram da kazem i to da smo u Kg posli sa cetiri igraca . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Slay3R_ Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Pa ko je pobedio Rendzeri ili eZ?? I Pedja jesteli doneli demoe?? Ovo za download ima 53MB!! Nisam lood da chekam 3dana I za koga je igrao Pajser ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Pajser je igramo za smekere...a svaka cast momcima iz Raske na trudu...respect!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts