Jump to content

HA-HA-HA-HA

Recommended Posts

Prvo nauci osnove stvari iz istorije pa onda nesto kenjaj. Druga stvar, to sto ti mislis da bi ih opametila atomska bomba to je klasicna izjava nekog eto samo da nesto napise. Pravo ti kazem kili nisam mislio da ti mozes ovako nesto glupo i neukusno da napises. Pa sta sad kao retadirana je pesma, pa sta treba da kazem za onda milijardu takvih blamova sirom sveta...

[8]

(Pozadini ide muzika iz filma Flash Gordon ili kako vec)...HEJT aaaaa

Elem i oni treba da vladaju svetom?LOL!!!

[V]

to je samo moj stav prema azijskom narodu i moje mishljenje sta bi ja uradio  [:D]

jbg sad ne mozemo svi da imamo isto gledanje na ljude.

i nije isto to da sad ima 3123123123 blamova zbog kojih neko treba da se upuca

ja to pricam samo za japance /kineze ,zato sto su bukvalno svi retardirani i ovako maloumni

e sad ako neko pocne da prica i japanu kao najpamentijim ljudima na svetu to je mozda tacno ali su opet retardirani  [:D]

zbog ovakvih stvari pochinju ratovi :(

ko tebi daje pravo da kazesh nekome da je retardiran, a kamoli celom narodu...???

sem ako si mozda neki diplomirani uber psihijatar pa si brzinom munje ispitao sve kineze/japance i zakljuchio to... mani se tih stereotipa... to je i Hitler radio...

Edited by nOOkie

• 3 weeks later...