Aca~ Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Evo, sad sam usao u ladder game i lik UnWinAble me hackovao. Ne znam kako se zove hack, ali kad sam usao u igru odmah sam dobio Fatal Error, i ortak mi je rekao da je i on dobio zbog istog tog lika... PLZ BLIZZ PATCH ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 nova verzija, novi hack stvarno tuzno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Glavno je shto lik ima skor 110-0 i shto kaze da je ToD... Al shto se tiche hackova, stvarno tuga. Zato sam ja i prestao da igram... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 tt, a taman sam poceo da igram o5, btw da ja hackujem kao ovaj lik nikad ne bih napravio takav skor, nekako je previse napadan , dobice taj ban uskoro ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Meni se desavalo da usred partije lik normalno izadje i ja dobijem poraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 tt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-2 Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Ljudi uopste nije bitna nova verzija wara.Programeri sa patchom mogu malo toga da isprave glavnine hakovalja su vec u samom enginu. Npr dok mi je router bio u sobi preko njega mi je isao saobracaj u toku igre opusteno nadlgedam isti.Sto mi auotmatski daje mogucnost da proucim putanje paketa ,bla,bla,bla...Iskusan lik koji se bavim mrezama opusteno to hakne preko lina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 (edited) Ljudi uopste nije bitna nova verzija wara.Programeri sa patchom mogu malo toga da isprave glavnine hakovalja su vec u samom enginu. Npr dok mi je router bio u sobi preko njega mi je isao saobracaj u toku igre opusteno nadlgedam isti.Sto mi auotmatski daje mogucnost da proucim putanje paketa ,bla,bla,bla...Iskusan lik koji se bavim mrezama opusteno to hakne preko lina... ← znam i za tu caku ali ti treba dosta jak komp i brza konekcija..ustv. mozda 2-3 kompa da bi mogao da mu preopterecujes internet preko ip-a i kad dodje do preopterecenja kabum disconnect Edited June 29, 2006 by Mare-SOMBOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 A pogledajte mu sad skor. Znachi od 12 sati danas je opushteno dobio 47 partija... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ima dobar mikro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 (edited) Javilo se jos 4-5 hackera, pa su ti lossevi verovatno od njih ;] AAAAAAAAAA UPRAVO SAM DOBIO JOS JEDNOG.. Edited June 29, 2006 by pN-HowWeDo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ne smaraj, realno zabole nas koliko lossova imas od hackera :D nab si mali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 nab si mali ← ^ a ti si veliki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ^ a ti si veliki ← 190 cm > tvojih 175 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 imba human :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ne dirajte acu spameri Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 imba elf :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-2 Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 znam i za tu caku ali ti treba dosta jak komp i brza konekcija..ustv. mozda 2-3 kompa da bi mogao da mu preopterecujes internet preko ip-a i kad dodje do preopterecenja kabum disconnect Nemo da lupas kad ne znas ;) Router je neka PII masina starija od 90% novih forumasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 I ja bi da budem hacker kad porastem... retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Nemo da lupas kad ne znas ;) Router je neka PII masina starija od 90% novih forumasa. ← koliko sam upucen Ruter je spravica koja sprovodi nesto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 i kompjuter moze da ima ulogu rutera zeroxe.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ja kazem ono sto sam iz informatike sjajno ucio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 190 cm > tvojih 175 :D ← Sta bih dao da sam 175 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 hahaha, evo i ja sam naleteo na fatal hackera Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 (edited) meni do sada od 19 partija za 2 dana 3 hacka :(((( mene ono boli k ali onaj ko ima normalni scor je bedak da tako gubi Edited June 29, 2006 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts