HexeN Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 (edited) da li ja to ne vidim dobro ili smo izgubili od Damage Control-a ?!?!??! eo ip za francuze ! 85.196.81.45:27061 Edited June 30, 2006 by HexeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
HexeN Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 JAS.WEBONE 16:1 < 4gl.kgb > tek sad sam se probudio i nisam gledao mecheve sa 3D-om i Damage Controlom, ali po rezultatima nista mi nije jasno vidim odlicno smo odigrali sa 3D-om pa izgubili od crnaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasoN Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 ma smeshni su , odrale ih crncuge . sad ce i ovi iz indije da ih prekinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HexeN Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 cuti dobro je... ti iz indije izgleda nisu dosli ili sta vec posto svima pise 30:0 protiv njih pa smo i mi uzeli 3 boda al nikako mi ne ide u glavu ovo za afrikance Link to comment Share on other sites More sharing options...
HexeN Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 dc 15:15 JAS.WEBONE ovi crnci su kontam najvece iznenadjenje na eswc-u uzeli 13:2 kao terori i za molo da pobede sad ni nama, a ni francuzima nije nista jasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 e jel moze neko da okaci gde mogu da nadjem ip od meceva ?! Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 oduvek sam tvrdio da su kese. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HexeN Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 pa nismo lose odigrali ni protiv 3D-a, ni protiv dc-a i onda kad su skontali da ne mogu da prodju dalje nisu se ni trudili vise... ja tako kontam kome ne bi pao moral posle 5 crnaca :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 sad cemo da vidimo bugare kako ce se drzati protiv 5 zhutih ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HexeN Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 nego koja je to sad postava bugara? nisam u toku... jel to onaj XPD ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Koliko ja znam,to je sad valjda mania...ali pesma ce to najbolje da nam objasni...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Ма јок, то је бивши клуб кредо ако сам добро скапирао... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 pa.... neka postava.. JustBe! klan... koji je posle postao TLS (kao deo neke multigejming organizacije).... mada.. evo.. dobili Exotic, izgubili tesno od kanadskog EG-a. Alzhirce Mooms bi trebalo da dobiju, a realno protiv wNv-a moze samo da ih usere. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 LOL smehoteka mi smo igrali sa tim afrikancima oni su nama ispali u grupama dobili smo ih 16-2 ili 16-1 tako nesto. Respect sto se tice meca protiv 3D-a ali ostali katastrofa nisam gledao ali po rezultatu mogu da vidim. Nema veze momci opustencija zajebavajte se tu koliko mozete :) I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Ljudi jedno me zanima, jel se ovo prvenstvvo gde je 4gl, odrzava u CS 1.6 ili CS Source? HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 1.6 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Испао Виртус, остало је све прошло према очекивањима... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Jao bReeeeee pa kako ste uspeli da izgubite od chamuga omg? Rspect protiv 3D-a taman sam se ponadao.A sta je sa devojkama? Poz Roka Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted July 1, 2006 Author Report Share Posted July 1, 2006 znam da su izgubile od aTTax-a EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 A sta je sa devojkama? Poz Roka ← http://www.gotfrag.com/cs/story/33283/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dYLe Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 (edited) Kad smo komentarisali rekao sam da ce izgubiti od bilo koga svih 5 meceva sa 16:4-5, sto je i bilo (osim 3d-a mada sumnjam da su oni dali sve od sebe ). Ne kazem da su losi mene su dobili ali znam gde su oni preko, a i znam da glorija realno nikad nije znala protiv stranaca, jer mileta koji im je pola ekipe ovde je jos uvek mlad da igra tako velike meceve. nhf kazem i mene bi jurcali, ali to je realno stanje nase "gaming scene". Edited July 1, 2006 by dYLe Ponekad moras proci pakao da bi stigao u raj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 (edited) ma svaka im cast...super je tamo i otici...nema veze sta se uradi... zato su devojke sabile !!!!!!!!!!!! a sad svi oni koji su srali zato sto devojke idu sada mogu da se nose u tri kurc[A] !!!!!!!!! Edited July 1, 2006 by sunshine heat UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HexeN Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 mileta koji im je pola ekipe ovde je jos uvek mlad da igra tako velike meceve. ← moje misljenje je da je ovo sto si napisao ogromna glupost... samo cu ti reci elemeNt, whimp.... i mnogi drugi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Devojkama svaka chast, bojao sam se da ce ih veliki turnir poplasiti kao sto jeste, igrale su dobro samo mi krivo sto su dosta prodale, ali ima dana za njih :) Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 moje misljenje je da je ovo sto si napisao ogromna glupost... samo cu ti reci elemeNt, whimp.... i mnogi drugi ! ← "moje misljenje je da je ovo sto si napisao ogromna glupost..." mislim koje poređenje,uporedi od koje godine element igra na velikim turnirima i sve će ti biti jasno a što se tiče whimpa...lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts