Jump to content

Baldurs Gate II shadows of amn

dvnityCker

Recommended Posts

gemove prodaj, kasnije ces ih ionako dobijati na tone.

sto se tice mind flayera ja sam koristio drugu taktiku, koja je dosta delotvornija po meni. uzmem minsca i bacim na njega magiju "chaotic commands" sto ga cini imunim na njihove magije, potom uzmem drugog lika i ucinim ga nevidljivim, sa nevidljivim stanem na vrata i otvorim ih dok je minsc iza njega, oni ne mogu da dodju do minsca da ga udare od nevidljivog, a minsc ima two handed sword i on njih moze da dohvati, daleko lakse i daleko bezbolnije

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kakva kesa onaj kangaxx :))

uzeo keldorna, dao mu holy avenger, bacio scroll of magic protection, postavio zamke sa yoshimom de ce da se spawnuje, klapu sakrio u cosak, zavalio se i gledao fajt :)

dobar prsten sunce ti

al ne mogu da kazem da se nisam usrao kad sam video imprisonment :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Umetnost je ubiti Kagnaxxa, Shangalara i Firkraaga pre Underdarka, tj nije, ali pravi razliku izmedju noobova i exp ^^

Inace, imprisoment i nije toliko strasan, ako imas freedom spell spremnu. Naravno ako baci na tvog glavnog lika, onda nevermind ^^

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Psycho' date='Jul 19 2006, 00:56' post='836759']

Umetnost je ubiti Kagnaxxa, Shangalara i Firkraaga pre Underdarka, tj nije, ali pravi razliku izmedju noobova i exp ^^

Хух, Kangaxx је баш зајебан, ал Firkraaga се не сећам да сам иједном пеглао после underdarka. :)

Него, подсети ме ко је Shangalar, нема шансе да се сетим...

Psycho' date='Jul 18 2006, 22:56' post='836759']

Tako je brate. A to je samo SoA. U ToB ima

Screw You Guys, I'm Going Home!

Joj mozak, secam ga se, kolko sam se drkao da ga predjem, jebo mater...

Ja sam jedan od tih koji su zavrshili ToB bez varanja :)

mada iskreno nisam ni znao da imaju neki cheat-ovi

ja sam je jebao i nastavio tako i ostala je zla. mozda je dobro sto si odbio

Mogu da ovo stavim u signu ? :))

Хух, Kangaxx је баш зајебан, ал Firkraaga се не сећам да сам иједном пеглао после underdarka. :)

Него, подсети ме ко је Shangalar, нема шансе да се сетим...

ma treba samo holy avenger koji se dobije od firkraaga od kojeg mi je mnogo tezi onaj zmaj u temple ruins, ubio sam firkraaga iz prve, doduse na prevaru, jer sam sa njim pricao kao da sam se usrao i da palim, a onda pobacao sve magije, sumonovao i napao ga backstabom i minscom bersekerom, tako da je bio gotov jako brzo :)

a shangalar je valjda onaj gari protiv kojeg se boris kad dobijes rogue stone, pa pokusas da otvoris ona vrata sa strane kuce gde je kangaxxov torzo, na mostu.. meni je izbacio staff of magi kad sam ga ubio.. isto nije tezak fajt, mislim jeste posto ima gomila zajebanih kastera, al ima fora.. postavis zamke sa yoshimom gde ce da se spawnuje i sa jednim fajterom stanes pored da ga cekas, a minsca/onog patuljka berserkujes i bacis scroll of magic protection na oba lika.. ostatak druzine sakrijes.. tako da shangalar kad se spawnuje bice badly injured zbog zamki i prvi fajter ce ga brzo ubiti, a minsc ce zavrsiti pricu tako sto ce jedan od onih castera da baci meteor rain i pobije sve svoje prijatelje, ti naravno to neces osetiti i ostane ti samo da dokusuris tog jednog kastera...

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

aaaaaaaaa na to mislis... haha pa nije to mozak neko demon prince, koji se nalazi u Watcher's Keep -u , a quest ti daju Helmovi vitezovi.

Kad ste rekli veliki mozak, prvo sam pomislio na mozag od mind flayera iz Underdarka hehe

u spellholdu sam. imam ruku onog vampira i kristal na koji drkaju koboldi. prisao sam statui koja mi je rekla da je put za dalje otvoren. dobio sam po 30.000 xp za zavrsene questove. Ipak ne mogu od statue da prodjem do izlaza. ne mogu dalje sta da radim? jel ovo bug? imam sve moguce zakrpe...

naravno, sve sam isprobao

bug je u pitanju. resio sam uz pomoc cheatova

INache ajde da se nadovezem na temu,chisto da proverim,koja je poslednja(official) verzija BGII/SoA/ToB?

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

shanglara je relativno tesko ubiti, mada, i nije, pobacas magije tipa scull trap i trapove sa yoshimom i gledas zanimaciju.

kangaxx, pa sto se njega tice, ako si uspeo da dodjes do njega, ubijanje njega je najsmesnije, mislim posaljes keledorna sa holy avangerom da ubije licha i dok "mutira" u demi licha, ti grunes na njega najjace area magije koje imas, keledorn zbog spell risistanca prezivi, ali demilich umire, nije imun na magije i 3 fireballa ga sprze za sva vremena

sto se tice ostalih fajtova

meni su najveci problem bili mellisan, tu sam jednom morao da citujem, jer sam imao 4 kastera, 1 fajtera i 1 rouga u druzini, sa takvom druzinom je nju nemoguce pobediti,

drugi put sam je ubio na jedvite jade, znaci na kraju, pada mi minsc, pada viconia, pada jahera, pada keledorn, ostanemo samo ja i sarevok, sarevok pada, i ja ono vec u ocaju, svi demoni na mene i kao, ma nek ide sve u kurac i napadnem je(inace bio sam mag), prvi udarac, opizdim critical i ona umre... kako sam vristao od srece :)))

inace sto se tice "mozga u piramidi", to je smesno lak fajt, znaci nisam se iscimao ni najmanje, cak nisam ni taktizirao protiv demogorgona, samo sam poslao sve na njega, bacio par magija sa magovima i sve fajtere i clerice poslao da ga gaze i umro je za 10tak sekundi...

razocaravajuce smesan fajt

meni je uvek pravio problem onaj fajt u tob-u protiv zmaja, sina od baalspawna.

jebeno tezak fajt meni. za zmajeve najjaca taktika nabaviti staff of force i sa tim ga tuci ili jednostavno pobacati cloud killove i sacekati da skvikne

inace firkriga je nemoguce pobediti u "fer fajtu", pre underdarka, cak je i posle jako tesko.

exile >>> mozes staviti u signu :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

inace firkriga je nemoguce pobediti u "fer fajtu", pre underdarka, cak je i posle jako tesko.

ne znam, sta podrazumevas u fer fight, ali uopste ga nije tesko ubiti pre Underdarka. Okruzen sa zamkama od Yoshima bude na injured cim pocne borba. dok se on zanima sa medvedima i drugim stvorenjima bacam mu lower magic resistance, u to su se zivuljke istrosile na red idu fighteri iz grupe. Dok oni trpe udarce casteri mu jebu mater. Piece of cake.

BTW, nesto ti ne verujem da si poslao sve likove na Demigorgona da ga udaraju i da je umro posle 10 sekundi, pogotovo sto kao sto si reko imas 4 castera...

I smell a rat...

i smell a rat > okupaj se pa ga vise neces mirisati :P

ovako da ti ja objasnim par stvari, ja sam igru presao vise puta.

ako te zanima jedna cinjenica u vezi igre odmah cu ti je reci:

ako u druzini nemas makar 3 JAKA fajtera, 1 clerica, jednog maga i jednog whateve igru NE MOZES ZAVRSITI. svako ko kaze drugacije laze. melissan je nemoguce ubiti sa 2 fajtera, irenicusa je nemoguce ubiti sa 2 fajtera, ni jednog bosa ne mozes ubiti sa samo 1-2 fajtera i casterima.

kad sam isao sa 4 castera 1 fajter i 1 rouge to je bilo ovako:

assasin -ja

minsc(sarevok)

edwin

viconia

imoen

aerie

i sad ti meni reci da li je moguce sa ovim ubiti bilo kog bosa? NIJE

no kad sam isao sa drugom druzinom, jer sam skontao da je u bg-u najteze naci dobrog maga:

wild mage

sarevok

valygir

keledorn

viconia

minsc(jaheria) smenjivao sam ih

sa ovom druzinom realno nista te ne moze ubiti, i sa njom sam ubio demogorgona bez cimanja

u prvom slucaju sam sjebao one clerice tako sto sam ih poslao dole i zarobio ih zajedno sa demogorgonom

pod fer fajtrom podrazumevam da obe strane imaju iste sanse. tj da nema zamki, da nema summona pre pocetka fajta i sl.

Inache jel nego primetio moje pitanje gore? :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Crno-sunce, tvoji opisi obracuna sa velikim bossovima su naivni, i deluju ne istinito.

Ja sam presao igru mnogo puta, i ne verujem ti da si samo kliknuo na demigorgona i otiso afk, i da je ovaj riknuo za 10 sekundi. Jedino ako si cekao da svi u druzini budu max lvl sa svim sklopljenim itemima od Caspenara, ali i onda sumnjam + sto bi to bilo lejm, jer je onda sve smesno lako.

Irenicusa sam kod onog drveta, pre silaska u pakao, ubio sa skeleton warriorom sto sam ga summonovao. Jednostavno sam stvarao monstera za monsterom i on je na njih trosio spellove. Veoma laka borba. posle u paklu je druga prica, jer tamo sammonuje 5 demona.

Inace, slazem se da je potrebno imati 3 fightera, mage i priest. Moja druzina se uglavnom sastoji od Keldorna, Valygara, mene + haljine (casteri) ili ako sam evil: Korgan, Sarevok, ja + haljine.

fer borba je ne koriscenje cheatova. zasto ja ne bih koristio magije i zamke, ako mi je to omoguceno. Recimo primer, Shadow dragon kod Shadow Lorda. Ja imam kamen koji me cini nevidljivim kod zmaja. Potpuno je realno da mogu da postavljam zamke oko njega pre nego sto ga napadnem. Takodje, zasto je po tebi ne fer da sammonujem pre borbe?

Zar je fer sto Irenicus ima nenormalno mnogo spellova ? Zar je fer kada high lvl wizardi i lichevi imaju beskonacno spell trigera? Zar je fer da kada NPC neprijatelj treba da sammonuje igra generise monstere u sekundu, bez casting time? nigga please

pazi, protiv demogorgona nisam otisao afk, ali nisam se ni nesto cimao niti mikrovao, bacio sam par protektivnih magija pre pocatak fajta tipa bless i slicno i samo ga udario sa fajterima, naravno imao sam healing potiona podosta, ali za mene je smesan fajt kad ne moram ni jednom da loadiram i kad mi ni jedan lik iz druzine ne umre.

a demogorgon je realno gledano prelak fajt za takav nivo bosa, mislim demogorgon, princ svih demona treba valjda da bude jaci od jednog irenicusa i od jedne melisan.

hmmm zanimljivo, meni je uvek irenicus bio veci problem na drvetu nego u podzemlju. u podzemlju mi je uvek bio prelak, a na drvetu sam uvek gubio po 1-3 lika.

u podzemlju irenicus se pretvori u slayera i summonuje 4 demona, i fajt je dosta lak, cim pocne fajt, pretvoris svog lika u slayera i on moze laganica za 10 sekundi da ubije 2 demona, castere sklonis, i bacis recimo minsca i viconiu na jednog demona, a valygira i keledorna na drugog demona. dok mi casteri, recimo aerie ili jaheria bacaju boostove, tipa haste, bless, protection from fear i slicno, vise manje to su obavezni u tom fajtu.

cim ubijes demone, moras pod hirno da skines lika iz slayera da ti ne bi umro, i moras da imas dosta magija, koje skidaju zastite tipa spell breach i slicno nemam pojma tacno imena, davno beshe. sa tim magijama ga rokas, dok ga sa fajterima gazis, imas one bobice koje jedes kad te nagazi i samo mikrujes, u tom fajtu nikad ne izgubim ni jednog lika.

sad planiram da igru predjem samo sa jednim likom bez vodjenja druzine...