Xerax Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Pricao mi je ortak da ima neka fora da se guest key iskoristi u tvoj acc...znaci da se free 10 days ubaci u tvoj acc?? Da li je to istina ili samo jos jedna buva nebitna ??? Sry ako je ovo glupo pitanje ili je vec obradjena tema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 nije istina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Ako imas novi acc onda prvo iskoristis guest key pa kad istekne upgrade na orginal i tako dobijes 40 dana free umesto 30 koji ti sleduju normalno. E sad ne znam koja ogranicenja je izmislio blizzard u skorije vreme, tako je moglo pocetkom prosle godine kada se pojavio guest key Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Ja sam jednom pishkio trchetji. Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Ja sam jednom pishkio trchetji. ← decko, ti si muski tauren sa zenskim imenom, sve je moguce Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 k'o sto ti rece covek, moguce je ako imas novi acc.. zato sto account management ne zna ciji guest pass ti imas(osim ako nesto NOVO i BEZOBRAZNO nisu uveli skoro, sto, naravno, nije iskljuceno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Ja sam otvarao account krajem aprila i moglo je. Prvo guest key i odma za njim redovni i 40 dana u paketu bez problema. Ne mora se chekati da istekne guest, pa onda apgrejdovati. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts