-MiGsa- Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 pa rekoh ako je mogutje... sha znam, pitsatju duleta, kontam da bi se sprzhio u atmosferi ... ah da shtli kad se spushtaju imaju ispod ojachanje da bi izdrzhali ulazak u atmosferu il sha vetj... mada nemam pojma satju da izguglam kako se sha deshava :D mada pritisak bi ga ubio, a i dunno... ( )... Quote "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 ne mozhe on toliko veliku brzinu da razvije kao spejs shatl a pritisak? lik je u astronautskom odelu, ima zalihe kiseonika (jedini problem pored temperature poshto gore skoro da nema vazduha) a ako nas ovde na kopnu nije pritisak ubio nece ni njega koji je na mnogo razredjenijem vazduhu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 \o/ znachi idem na to chudo... :))))) e gde se aplicira za test astronaute? :D ( )... Quote "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 (edited) moguce imo, nije on na visini kao spejs shatl, nego na visinama koje avion moze da dostigne , sad nisam upucen u to, ali znam da sa avionom moze da se stigne na te visine i da se posmatra space. (ne obicnim avionom ofc ) Edited June 24, 2006 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
nOOkie Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 moguce je... ako Discovery kaze, onda je moguce :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 NIsam ja reko da je puklo. Ja sam reko da su to ljudi rekli koji su taj dan bili sa njm i kao da je uze bilo staro i da je stajalo sto su svi koji iole nesto znaju o penjanju, base jump i svim tim extremnim sportovima de se uze i sigurnosni pojas koriste trebalo da znaju da to uze moze boga oca da prezivi. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts