Dušan_ Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 FIXES - Fixed an exploit that could happen in multiplayer games. MAPS - Replays saved with older versions of a map are no longer compatible. - (2)TerenasStand _ Added some trees to high ground above Red start location to prevent a siege unit attack imbalance. _ Replaced Mercenary Camp type from Village to Lordaeron Summer. Ne razumem shta znachi da starije verzije mape nisu vishe kompatabilne... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Verovatno znaci da ne mogu da se gledaju repovi iz starijih verzija.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 mogu, ali ne rade oni repovi igrani na starom Terenasu. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 zato sam dobio win na ladderu, nije lik uradio update :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Na kom sajtu mogu da skinem novu verziju? Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Na kom sajtu mogu da skinem novu verziju? ← krenuli su.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 udjes u w3 i autoupdatujes :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 moras da pojasnis ljudima koji koriste nezakonite patcheve iliti krekove... @1.20e thats it brisem wc3... i prodajem... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Replaced Mercenary Camp type from Village to Lordaeron Summer. does this mean da su drugi mercovi koji mogu da se purch-uju, ili su drugi creepovi koji guarduju camp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Ne, samo je stavljen onaj kamp sto ga ima na Ehco-u :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Znachi mozhe da se qpi smrdljivi, debeli ogre? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Ogre & co. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 zerox i banzai 3 dana suspenzija zbog vredjanja drugih chlanova. Ne spominjite patcheve osim ako nisu sa blizzardovog sajta, i ne pominjite crackove da ne bude josh suspenzija Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 a to je ja se cudim sto nece da mi pusti partiju sa wc3la TerenasStand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivica pfc Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 ma imate sve patcheve na http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/patches/pc/ poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 sta bi sa pause hackerima u 1.20e , isto sranje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 izasla je nova verzija pausehackera ocigledno . . . Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 e nikad nisam kontao te game-hakere majke mi.. cemu igra onda, verujem da ce blizz to resiti uskoro, gomilom banova i suspenzija, kao sto su vec i poceli. po meni, treba u kost, ako se dokaze hack, oduzimanje cd-keya Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 e nikad nisam kontao te game-hakere majke mi.. cemu igra onda, verujem da ce blizz to resiti uskoro, gomilom banova i suspenzija, kao sto su vec i poceli. po meni, treba u kost, ako se dokaze hack, oduzimanje cd-keya ← A jel ti mozda neko spomenuo da oduzimaju i cdkey ?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Ovaj patch je btw toliko bedan da nikako ne zasluzuje da ima svoj topic...bar da su reshili pitanje p-hakera ali koliko vidim od toga ni mojega tako da je patch totalno smor Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 (edited) Zbog cega bi se maltretirali oko wc3-a vise kada hoce sto vise ljudi da prebace na wow,iz poznatih razloga. Edited June 24, 2006 by Misha-King Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 (edited) upravo tako, evo samo primera radi 6 000 000 korisnika * 10$ (da zaokruzhimo) = 60 000 000$ mesechno tj. 720 000 000$ godishnje za Blizzard, oh my Force! Edited June 25, 2006 by epicAdrian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Zbog cega bi se maltretirali oko wc3-a vise kada hoce sto vise ljudi da prebace na wow,iz poznatih razloga. ← pa nisi bas u pravu , ljudi koji vole wow igrace ga bez obzira na wc3 posto su to 2 totalno razlicite igrice i nisu ludi da im propadne tek tako igra koja je donela milione$ zbog jednog idiota koji je napravio taj pause hack. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 pa nisi bas u pravu , ljudi koji vole wow igrace ga bez obzira na wc3 posto su to 2 totalno razlicite igrice i nisu ludi da im propadne tek tako igra koja je donela milione$ zbog jednog idiota koji je napravio taj pause hack. ← Slazhem se, ali da budemo realni, Blizzard je sad orijentisan iskljuchivo na WoW... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 ajde, budimo realni posle starcrafta blizzard pravi sve gluplje i sve vishe gay igre koju ce da kupuju retardi zato shto je shareno i lako za igrati to vas nije sprechilo da kupite war3, zar ne? shta sad plachete Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts