Jump to content

Pomoc za more

Recommended Posts

Vec duze vreme se cimam da nadjem neke apartmane u bugarskoj, zlatni pjasci, i nikako nista da nadjem. Stalno mi na netudaje ponude hotela gde je duplo skuplje i gde bi mene i par mojih ortaka izbacili posle prve veceri zbog divljanja. Dali neko zna gde da nadjem neke aranzmane, sobe, bilo sta...neki link...?!

Nemoj ici u zlatne pjaske , idi u Nesebar.Jeftinije je , a bolje , mi nismo imali sa divljanjem problema , a bilo je bash bash.

Prosetaj se gradom idi do svake agencije i vidi ponude , mada u prospektu ti nece pisati kakav je gazda , to ti je cista sreca.

Jos jedna varijanta ti je da odes tamo bez uplacenog smestaja i na ulici ce te 100% pokupiti neko , idu ulicom i kad vide nekog sa koferom , odma prilaze i pitaju jel treba smestaj.Bolje ti je tako jel mozes i da se cenkas i da vidish sobe dal ti se svidjaju , dal ne...

moj savet ti je da odes na bum i prosetas malo i potrazis... uvek ces naci nesto...

jos techno govorim bugarski

le-le-le-leka no-no-no-no-sht-sht-sht

A jea

Kak-kak-kak si-si-si BE?

A jea

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Nemoj ici u zlatne pjaske , idi u Nesebar.Jeftinije je , a bolje , mi nismo imali sa divljanjem problema , a bilo je bash bash.

Moje ortake i mene (nas uqpno jedno 15-tak), proshle godine u Nesebaru su zbog glasne muzike i ne tako strashnog divljanja ubili od batina. Znaci lik iz obezbedjenja hotela pozvao interventnu tog PRIVATNOG obezbedjenja (mislim da se zvalo Spartak) i doshli likovi: robijashke face, 2x2 metra, sa pendrecima (i one obicne pandurske, a imali su i par elektricnih), bokserima, u martinkama... znaci nema dalje i lepo nas izveli ispred hotela i udri..... Ja dobio pendrek u kuk, znaci imao sam podliv krvi jedno mesec dana, a pored toga su me i nasevali po ledjima, ali to je spalo posle par dana..... btw. ja sam josh super proshao kako su neke ubili

Dakle, moj savet vam je da se klonite bugarske, ili da bar ne pravite sranja ukoliko se ipak zajebete pa odete tamo.....

Uzeo sam apartman u nesebaru odavde preko jolly tursa za nesto vise od 100 e za 10 dana. totalno gotivno, ima kuhinjicu, frizider, sta ce ti vise...5 kreveta za nas 5 naravno...sve je ispalo totalno gotivno, samo da se jednom ne vratimo sa plaze i zateknemo, tj ne zateknemo nista, posto bugari kradu vise cak i od nas!

Moje ortake i mene (nas uqpno jedno 15-tak), proshle godine u Nesebaru su zbog glasne muzike i ne tako strashnog divljanja ubili od batina. Znaci lik iz obezbedjenja hotela pozvao interventnu tog PRIVATNOG obezbedjenja (mislim da se zvalo Spartak) i doshli likovi: robijashke face, 2x2 metra, sa pendrecima (i one obicne pandurske, a imali su i par elektricnih), bokserima, u martinkama... znaci nema dalje i lepo nas izveli ispred hotela i udri..... Ja dobio pendrek u kuk, znaci imao sam podliv krvi jedno mesec dana, a pored toga su me i nasevali po ledjima, ali to je spalo posle par dana..... btw. ja sam josh super proshao kako su neke ubili

Dakle, moj savet vam je da se klonite bugarske, ili da bar ne pravite sranja ukoliko se ipak zajebete pa odete tamo.....

Seljaci jedni!

Biju nasu finu djecu koja prave slatka sranjca

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy