Kobass Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Vec duze vreme se cimam da nadjem neke apartmane u bugarskoj, zlatni pjasci, i nikako nista da nadjem. Stalno mi na netudaje ponude hotela gde je duplo skuplje i gde bi mene i par mojih ortaka izbacili posle prve veceri zbog divljanja. Dali neko zna gde da nadjem neke aranzmane, sobe, bilo sta...neki link...?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Nemoj ici u zlatne pjaske , idi u Nesebar.Jeftinije je , a bolje , mi nismo imali sa divljanjem problema , a bilo je bash bash. Prosetaj se gradom idi do svake agencije i vidi ponude , mada u prospektu ti nece pisati kakav je gazda , to ti je cista sreca. Jos jedna varijanta ti je da odes tamo bez uplacenog smestaja i na ulici ce te 100% pokupiti neko , idu ulicom i kad vide nekog sa koferom , odma prilaze i pitaju jel treba smestaj.Bolje ti je tako jel mozes i da se cenkas i da vidish sobe dal ti se svidjaju , dal ne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 pa to da ode bez smestaja moze da se cenka ali mogu i oni kad znaju da mora da uzme smestaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 al ne mora kod njih ! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 pa kod nekog mora :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Ali imash bukvalno na svakom koraku , znaci kad te vide sa koferom , vijaju te :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 ja tako platjo 75 eura za 10 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 moj savet ti je da odes na bum i prosetas malo i potrazis... uvek ces naci nesto... ja tako radim, jos techno govorim bugarski i odprilike uvek mi odmah ponude 5eur/noc kad cuju da pricam bugarski... tako da me spavanje izadje 50eur Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 haha bugi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 isplati se biti bugarin Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 moj savet ti je da odes na bum i prosetas malo i potrazis... uvek ces naci nesto... jos techno govorim bugarski ← le-le-le-leka no-no-no-no-sht-sht-sht A jea Kak-kak-kak si-si-si BE? A jea Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 ziveo sam u Sofiji 4 godine bejbe... (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 jel istina da bugari za ciganska posla kazu srpska rabota? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 jel istina da bugari za ciganska posla kazu srpska rabota? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 haha, odprilike da Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 le-le-le-leka no-no-no-no-sht-sht-sht A jea Kak-kak-kak si-si-si BE? A jea ← Obozhavam te Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlo.exe Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Nemoj ici u zlatne pjaske , idi u Nesebar.Jeftinije je , a bolje , mi nismo imali sa divljanjem problema , a bilo je bash bash. ← Moje ortake i mene (nas uqpno jedno 15-tak), proshle godine u Nesebaru su zbog glasne muzike i ne tako strashnog divljanja ubili od batina. Znaci lik iz obezbedjenja hotela pozvao interventnu tog PRIVATNOG obezbedjenja (mislim da se zvalo Spartak) i doshli likovi: robijashke face, 2x2 metra, sa pendrecima (i one obicne pandurske, a imali su i par elektricnih), bokserima, u martinkama... znaci nema dalje i lepo nas izveli ispred hotela i udri..... Ja dobio pendrek u kuk, znaci imao sam podliv krvi jedno mesec dana, a pored toga su me i nasevali po ledjima, ali to je spalo posle par dana..... btw. ja sam josh super proshao kako su neke ubili Dakle, moj savet vam je da se klonite bugarske, ili da bar ne pravite sranja ukoliko se ipak zajebete pa odete tamo..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 a pre toga vas nisu opomenuli ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 hahhaha ..... owned. ko vas jebe kad pravite sranje. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobass Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 Uzeo sam apartman u nesebaru odavde preko jolly tursa za nesto vise od 100 e za 10 dana. totalno gotivno, ima kuhinjicu, frizider, sta ce ti vise...5 kreveta za nas 5 naravno...sve je ispalo totalno gotivno, samo da se jednom ne vratimo sa plaze i zateknemo, tj ne zateknemo nista, posto bugari kradu vise cak i od nas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Moje ortake i mene (nas uqpno jedno 15-tak), proshle godine u Nesebaru su zbog glasne muzike i ne tako strashnog divljanja ubili od batina. Znaci lik iz obezbedjenja hotela pozvao interventnu tog PRIVATNOG obezbedjenja (mislim da se zvalo Spartak) i doshli likovi: robijashke face, 2x2 metra, sa pendrecima (i one obicne pandurske, a imali su i par elektricnih), bokserima, u martinkama... znaci nema dalje i lepo nas izveli ispred hotela i udri..... Ja dobio pendrek u kuk, znaci imao sam podliv krvi jedno mesec dana, a pored toga su me i nasevali po ledjima, ali to je spalo posle par dana..... btw. ja sam josh super proshao kako su neke ubili Dakle, moj savet vam je da se klonite bugarske, ili da bar ne pravite sranja ukoliko se ipak zajebete pa odete tamo..... ← Seljaci jedni! Biju nasu finu djecu koja prave slatka sranjca Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts