Atlantis Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 (edited) Ma daj, nisam mogao da prejebem nikako kuglom zmijicu, nemoguce... jedem ja nju, jede ona mene... imate li neki strat za ovo? Jebi ga, ako nisi stigao do tog stupnja mentalnog razvoja da ne možeš to da predješ bojim se da si ono što se naziva slepa grana evolucije :))) Edited June 21, 2006 by Atlantis Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 ? totalno bljak? Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 (edited) Ja sam chuo i da je zarez evoluirao :) ← brate ako si izvalio moji svi postovi su bez ikakvog znaka interpunkcije tako da ono smara me da i to kucam jedno vreme me je kruko h8tovo da sam izgubio tachke e jel imaju neke shifre za ovo meni je mnogo teshko :P Edited June 22, 2006 by GOd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Ako ti je cilj da ti postovi budu nerazumni za chitanje, onda je to fine with me :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Jebi ga, ako nisi stigao do tog stupnja mentalnog razvoja da ne možeš to da predješ bojim se da si ono što se naziva slepa grana evolucije :))) ← @Dreadlord: U qrac! (pojašnjenje sledi) @Atlantis: Brate, mene je evolucija sjebala tako što sam razrok, pa iako to mogu da kontrolišem u RL, kada sednem za monitor, mogu samo da koristim bolje, tj levo oko efektivno, a ono je počelo opasno da peče posle dva sata preganjanja sa suludim kolor šemama ove igre, pa sam je poslao u majčinu...a da je dobra, dobra je :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts