bitch Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 (edited) LaG post Yesterday, 14:41 Post #1 bes **** OMGZR Group: Members Posts: 4.741 Joined: 23-September 01 From: iza sedam mora iza sedam brda sve je izbalansirano kako mozhesh reci da je bilo shta > od bilo chega imba je znachilo kad je ork mogao mass kastere ili kada je human mogao mass kastere neshto shto je zajebano za odbraniti dotle da gari treba da bude mega retard da te time ne ubije coil + nova nije imba medvedi nisu imba smarate -------------------- user posted imageuser posted imageuser posted image User is online!Profile CardPM Go to the top of the page +Quote Post Highl1 post Yesterday, 15:07 Post #2 orid Edited June 18, 2006 by bitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 L O L e zbog ovoga volim rur,uvek sa nadje neki biser medju topicima :D Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 svaki drugi forum chim se pomene pricha o balansu postane retardiran, i sk, i fnatic, i wcreplays etc.. neki ljudi su mnogo kivni na elfa, drugi igraju elfa, trece smara humanski fast exp sa kulama etc etc.. ovde uvek to dovede do nekog prozivanja, i zato se lockuju topici. A sa tim shto je Lag rekao da nema imbe, se potpuno i 100% slazem. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts