Pesma-mrtve-dece Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 pa ako zelis zmiju, obezbedi je ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Ispaljujem Lichne Obaveze Jebiga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 staljo, razocarao si me sad... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Brate i pored obaveza em ni ne znam ni ko nas vozi, ni kako izgleda prostorija. Videcu da to reshim nekako to pre vikenda, al nije nishta sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 i ja ću najverovatnije da ispalim, glavni razlog je orga,a drugi je Void. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 (edited) Ostade samo Remedy? Hocemo nas dvojica? Da ponovimo one duelele sa zadnjeg tura... $ta kaze$? =) Edited July 11, 2006 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Pa ni remedy nije bash najsjajniji sa prevozom, prichao sam sa Nikom on netje dolaziti.. moramo da se prebrojimo da vidimo shta nam se najvishe isplati.. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Da odemo na pivo ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 I da posle kachimo slike po ruru?? Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted July 11, 2006 Author Report Share Posted July 11, 2006 (edited) Evo pricao sam sa organizatorom iliti flucom znaci ovako on nije hteo da mi dopusti da slikam prostoriju privet razlozi i reko je da vam kazem da je sve fensi lepo i da pored te kuce ima da bacimo neki rostilj.E sad ovako stoje stvari sa ucesnicima Zrenjaninci: 1.) Nemanja "nitroy2k" Divjak 2.) Luka "fluc" Kozlovacki 3.) Djordje "zeroql" Simonovic 4.) Predrag "sch4" Pecev 5.) Marko "lrd*we1der" Torbica 6.) Igor "mIGOx" Popov 7.) Bojan "z4pher" Zekonja 8.) Nebojsa "Klesk" Mileusnic 9.) Goran "tRiBaL" Nestorovic 10.) Marko "Huncut" Fodor 11.) Vuk "coolY2k" Pavlovic 12.) Cvijetinovic "Cvile" Milan 13.) Bojan "Joe Domingez" n/a 14.) Sasa "Sale023" Keleman E ovako neznam dali je sima zvao onaj kombi prevoz ili sta mu vec to dodje ali taman smo valda uklopili da svi dodjete jednim kombijem vas 8 ili kolko vec ali posto vidim da jedino sima i zmija su ljudi od dogovora neispaljuju neznam kako ce se desavati stvari.Evo vam link http://www.halooglasi.co.yu/3/35/4.shtm tu imate raznih prevoza samo nazovete i raspitate se a za zr>bg to mogu ja da vam obezbedim.Kolko sam video ima da se iznajme kola :D...Sad neznam sta se desava sa RGovcima 4oveRale mi rekao da ce doci sigurno on i Peca pa mozete remedy i simo sa njima ili tako neka kombinacija...Sto se tice lana nitro sutra ide da vidi i osigura net na lanu i treba da krenemo da uzimamo kes od svih za pice,hranu i da ukrsimo malo lan prostoriju. Edited July 12, 2006 by ZeRoQL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 Uvek postoji opcija da dodjete sa opremom i hardom na lan :) kao gosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Sto se mene tiche, ja bih isao u toj kombi varijanti... samo treba da se skupimo nas 6,7 Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Na kraju tjemo remedy i ja na rolerima da dodjemo.. ;) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Pa evo ja bi sa vama xD Vise me mrzi da pitam al evo poslednji put : ) jel ima mesta il nema? Quote 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 Ima mesta xNIKOLAx :) Uuu Remedy i Sima na rollerima to bi voleo da vidim :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 zmije klize i nemaju noge da obuju rolere Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Ima mesta xNIKOLAx :) Uuu Remedy i Sima na rollerima to bi voleo da vidim :)))) ← ahaha....lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<qcg>sch4 Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 zmije klize i nemaju noge da obuju rolere ← onada nek se sima popne na rolere, a ti mu se obmotaj oko vrata ili kojeg ti god oces dela tela...inace..mozes i da se uvuces u samo jedan roler, i da te samo gurnu u pravcu zrenjanina...pa ako stignes stignes.. Quote [22:50:28] <@[qcg]rmb> i wan play now :\ [22:51:15] <@sch4^qcg> n-o-w [22:51:15] <@sch4^qcg> :P [22:52:13] <@sch4^qcg> n-o-clarke-gabel-w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 ma ko ga jebe, neka klizi do zrenjanina.. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 ajmo malo organizacije Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 ma ko ga jebe, neka klizi do zrenjanina.. ← A sta ako ga neka kola pregaze ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 zmija je od celika. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_fLuc Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 tesno ce biti, vrlo toliko od mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 možda i dalje postoje šanse da dođem, dogovoriću se sa emilom ovih dana i ako budem dolazio,došao bih sa kompom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 ne bih da miniram.. ali.. sa prevozom stojimo nikako.. a premalo nas je da bi nam se kombi isplatio.. sad sam pitao raleta dal ima neko mesto u kolima, reche mi da ni oni nisu sigurni i da se chujemo u subotu.. bah.. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts