Highl1 Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 video sam post pre tog edita, dodacu ti sutra 3 dana suspenzije, sad me mrzi. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 (edited) svako ko me ne zna nema pravo da moje ime blati ninakav nacin a ti decko kad budes igrao u wc3l mozes nesto da mi kazes (thx mile drugaru moj:))) a voodomane ne pricaj gluposti 4k ima fova ubicu decka koji ne moze da izgubi od elfa znaci NE MOZE gazi sve elfove i moon-a sve Edited June 19, 2006 by Vladica Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 (edited) nije to bio mile nego moja malenkost sa njegovog kompa ^^ p.s. pametan si zeroxe :) Edited June 19, 2006 by Misha-King Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 Gazi Moona a odvali ga Check :)) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 (edited) i deadman ali fov je dobio u race waru sve elfove tako da ne treba zamena Edited June 19, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 (edited) Znam ja da si video,blejao si pola sata tu na topiku od kad sam postovao a i ne vidim veliku razliku izmedju ovog i predjasnjeg posta...Ali sta je sad ipak,10% warn ili suspenzija na 3 dana,alo te ne mrzi? A da,vladice mislim da ne bi trebao da se vredjas oko ovoga,ipak decko nije mislio nista lose,a bila je ok fora :) nemoj sad da si ko tom kruz koji je tuzio south park :) Edited June 19, 2006 by ~JungleBoY~ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 i deadman ali fov je dobio u race waru sve elfove tako da ne treba zamena ← da ali je miror dosta slabiji od furija Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 jungle boy jebiga mene vredja kad me neko naziva mercom a ne znam da li se sali ili ne posto se ne poznajemo kad mi kaze highli nasmejem se ali kad mi kaze neko ne poznat ne znam sta mislis thx misho ^_^ Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 da ali je miror dosta slabiji od furija ← da.. defitiivno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 da.. defitiivno.. ← Hehe, a igra mirror sa lucijem,susirom,gostop... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Znam ja da si video,blejao si pola sata tu na topiku od kad sam postovao a i ne vidim veliku razliku izmedju ovog i predjasnjeg posta...Ali sta je sad ipak,10% warn ili suspenzija na 3 dana,alo te ne mrzi? A da,vladice mislim da ne bi trebao da se vredjas oko ovoga,ipak decko nije mislio nista lose,a bila je ok fora :) nemoj sad da si ko tom kruz koji je tuzio south park :) ← sad me ne mrzi, 3 dana da se ohladish malo.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Hehe, a igra mirror sa lucijem,susirom,gostop... ← pa oni ga sabijaju i onda on ima odredjenu fobiju od mirrora ^^ ali zato fov>elfs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 pa oni ga sabijaju i onda on ima odredjenu fobiju od mirrora ^^ ali zato fov>elfs ← nije elfs nego elves...i ti si kao imao 5 iz eng? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 nije elfs nego elves...i ti si kao imao 5 iz eng? :P ← Moze i jedno i drugo... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Moze i jedno i drugo... ← da sad sam se setio i ja ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 pa oni ga sabijaju i onda on ima odredjenu fobiju od mirrora ^^ ali zato fov>elfs ← da, fjuri ga sigurno sabija.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts