LightQ Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Evo u toku je i Stars War 3 (posto vidim da niko drugi nije postovao evo ja cu), za sada je odigran samo korea vs europe - 4:6 Creo je izdivljao i dobio rainbow-a, cherry-a lyna i sweeta. Protiv sweet-a extra partija, must-see. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Creo nije izdivljao nego imao hack.Kad udjes u partiju tamo gde imas na pocetku Random i Team1, namestis Night Elf i Team ostavis, ali pazi da te ne provale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Bash mi drago zbog Crea... dobro da sam ja odustao na vreme pa su zvali njega da igra umesto mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 adrian i zerox treba da uplate neke chasove humora.. meni je drago zbog crea, on je veliki gotivac, plus se stvarno trudi, kad je ushao u 4kingse, imao je par loshih partija u ngl-one ligi, i u nekim turnirima, i pocheli su vec da ga pljuju po svim forumima kako on nije vredan te ekipe, a sad je na najbolji nachin pokazao da je sabijach Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Creo prebija skilla, mnogo vise gotivim Satinija ali sta sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 ja satiinija ne gotivim, jer je veliki no manner Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Sweet opet dobio Grubija Pa i nije toliko ORC>UDa mada sweet je i mnogo bolje odigrao Svaka cast creu stvarno je pokazao sta je skill protiv sweeta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FastAbuse Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Sweetu svaka cast, nije ko neki igraci da samo kukaju na imbu, vec umesto toga trazi kako da je pobedi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ti znas ko od njih vajnuje a ko ne ? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Hehe, kako volim kad vidim beastmastera u akciji vs undeada. To su mi uvek do jaja partije :) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Hehe, kako volim kad vidim beastmastera u akciji vs undeada. To su mi uvek do jaja partije :) ← Pa nema ga kad nema ni taverne? :) Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightQ Posted June 18, 2006 Author Report Share Posted June 18, 2006 od evropskih elfova deadman je naj, ali gotivim i crea (mada ovaj titan sada jebe kevu) sve u svemu 4K.Creo : Korea - 4:0 :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Ali sto je Sky celu evropu poredjao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 stvarno mu svaka cast, plus suhO je izgleda u dobroj formi.Uglavnom poredak je bio obrnut svim ocekivanjima, Kina #1 Evropa #2 i Korea #3...jeste da je Korea igrala sa samo Sweetom iz full postave ali ok je i ovako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 (edited) Sky dobio ToD-a, a GuangMo sabio Grubby-a :S Edited June 18, 2006 by FistBorn Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 (edited) Pa valjda je ocekivano da Sky dobije toda ? Edited June 18, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 pa posle wega i 3 0 za Toda i nije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 pa posle wega i 3 0 za Toda i nije ← Slazem se Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Pa ne znam kako je trenutno ali od 10ak partija kolko sam ja pogledao sky je uzeo 80% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ali nije one najvaznije na wegu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Pa ne znam kako je trenutno ali od 10ak partija kolko sam ja pogledao sky je uzeo 80% ← taj rad,mada ni ja nisam gledao u skorije vreme repove ,mozda je jeste tod bolji sad,ali dok mu je sky pre prodavao akcije sa bm-om,ovaj je plakao Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 To a tod se uvek vadio na neki Bug ls mu je uvek bag a nekad i heling potion imba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 pa kada ls i jeste imba, a sto mu je prodavao shemu sa bm lolcina ako se ne varam sky je taverovao svaku partiju, na pocetku kada se probijao ja se ne secam da sam video game koji nije uzeo na frku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 adrian i zerox treba da uplate neke chasove humora.. meni je drago zbog crea, on je veliki gotivac, plus se stvarno trudi, kad je ushao u 4kingse, imao je par loshih partija u ngl-one ligi, i u nekim turnirima, i pocheli su vec da ga pljuju po svim forumima kako on nije vredan te ekipe, a sad je na najbolji nachin pokazao da je sabijach ← slazem se potpuno sa highlijem creo vredi 4kings valjda nuke zna najbolje realno.... Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 al ste zapeli za imbu , ko bolan srati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts