konfuzni Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 (edited) Kao sto i sam naslov kaze , ovo je najbolji film snimljen o wow-u do sada. Pre svega film je snimljen na serveru Dunemaul gde igra dosta nasih ljudi tj server gde i ja igram , pa bih hteo da cujem vase komentare o filmu. Postoji i prvi deo filma koji je isto mnogo dobro uradjen i njega mozete skinuti sa warcraftmovies sajta Film mozede downloadovati OVDE Film je tezak 536 mb i traje 41 min I dalje ne mogu da poverujem , koliko vremena i truda je ulozeno da se snimi ovo HF Edited June 17, 2006 by c0nfy Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 gg upravo sam odgledao mogu da kazem da je stvarno najbolji wow film ikada sve je do jaja uradjeno ,prica je imba ,koliko sam svatio bice i treci deo jedva cekam uglavnom imba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 damn...mnogo volem da gledam kvalitetno uradjene wow filmithje ali atm nisam u stanu da skidam nesto ovako veliko...kad se vrnem kutji javljam utiske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 e da zaboravih da kazem da sam se rastuzio kada je yimo zrtvovao svoj zivot za otkrivanje istine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 I onda je mrmot zavio cokoladu u foliju >.< Odgledao sam prvi dio i nije loshe simpa je ;) Krivo mi sto nema voice actors :( Veceras skidam drugi dio pa cu da javim utiske. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 17, 2006 Author Report Share Posted June 17, 2006 Sva imena u filmu su prava imena likova na serveru , decko je najavio i 3 deo uradice nesto u vezi naxramassa sto posto ;] Bio sam i ja u nekoj kombinaciji da glumim ali sam batalio Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
End Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 ovo je zaista najbolji in game film koji sam ikada video svaka im cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Mojne me przite da skinem ovo....sjebacu se nachisto Jel da je sranje? A? Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Taraba skini, film je fenomenalan, stvarno su se ljudi potrudili max ima radnju ima snimak ima glasove, sve odlicno odradjeno. Svaka cast ljudima ovo je definitivno najbolji film koji sam ja gledao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ahahaha Taba is going back to his fishing! =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ma opushteno sranje je film ^^ Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ^^ lal film je vrh predobro je uradjen skoz je full samo tako neka nastave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 ma opushteno sranje je film ^^ ← Film je preteran... I btw, gde si ti kog djavola nestao, ajde vamo da mi pomazes da farmujem rep breeeee Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 nije on nigde nestao, nestao mu je adsl btw meni je nestalo mb za ovaj mesec pa ne mogu trenutno da ga skinem, a jel se vidim negde na taj televizor Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts