millanče Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Eto, tu je. Kako vam se cini? Meni deluje extra na prvi pogled, a jos nisam bas temeljno zasao u samu srz. Za to kratko vreme primetio sam da je zadrzao i dve negativne strane originala: los osecaj pri pucanju, i skoo nemoguce uocavanje potivnika bez snajpa. Jbga, ali to je valjda i poenta GR-a:-) I jeste li skuzili trip sa video opcijama? Sa svojom ne bas preteranoslabom masinom namestim 1024*768, medium texture (jer high NE MOZE), Anisotrpiju na 16x, AA NEMA (ili ga ne da meni?), i igra super radi, sto znaci da bi mogla i lepse da mi izgleda. Ajde vi koji imate moderniju i jacu karticu od moje (Gigabyte X800 128/128) recite imate li hight texture i AA? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 ja imam 6600gt 1gb rama athlon 3200 i stavim 640x480 sve na lowest i jedva se krecem po mapi kolko sece ne znam u cemu je fazon ali igra je pretrena samo jbg igracu je za par godina :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 Brate, nadam se da shvatash da tu nesto nije u redu sa kompom, jer imas boljuj graficku i pocesor od mene, i isto rama... Nego, imas li opciju za Anti Aliasing? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 nemam opciju za anti aliasing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts