Mare-SOMBOR Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 pa neznam.. ja ti kazem sta sam ja video.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 (edited) ovaj pause hack nema u sebi mh , nego postoji jos neka novija verzija mh-a i neki disco hack (nesto najnovije, nem pojma sta radi). p.s. mare u signaturi ti ne treba www.clanhdx... nego http://clanhdx.. Edited June 15, 2006 by Bullseye_So Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 nadamo se da ce vas sve pobanovati, ozracili ste sa hackom i antihackom -_- ← moj covek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 moj covek ← tako je zeroxe.. ti se javljaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 ne,mareizsomboragrada ti se javi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 tako je zeroxe.. ti se javljaj ← Mare ae idi prevrci detelinu po selu tvom i ne davi nas ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 (edited) Mare ae idi prevrci detelinu po selu tvom i ne davi nas ovde ← lol..nisi zanimljiv Edited June 16, 2006 by Mare-SOMBOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 oh my fuckin Force, fuckin suckin !11!!! sad sam naleteo na ladderu na svog 1. pause-hackera, rus ko bi drugi, disableovo mi scroll, hp bar (btw nisam znao da mi jedinice non stop crvene na mini mapi ko da su napadnute a njegove izgledaju ko da imaju regen na sebi), uglavnom ostao sam i non stop sam mu slao u fazonu "bitch ur goin down, u fuckin slut, fuckin slave, bastard..." do yaya me iznervirao, pa sam ga na kraju i dobio jer je zheshci nub Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 (edited) A mogao si ga i jednostavno dobiti cutecke,i tvoja pobeda bi onda bila duplo znacajnija,jer si pokazao manner i dobio budalu Edited June 16, 2006 by ~JungleBoY~ :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 ma shta imam da cutim takvim likovima treba jasno staviti do znanja da su olosh i retardi Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 (edited) znam ja to i kapiram te,ali poenta je da im na taj nacin nikad to neces staviti do znanja,jer oni to ne dozivljavaju tako,samo se spustas na njihov nivo,a onda su oni u prednosti na domacem terenu :) evo pogledaj mishu Btw pric'o mi ortak za taj hack skoro,i rek'o mi je da je na nekom sajtu video da kad ti lik uradi taj hack,ti kao odma' pauziras isto i stavis mis u poziciju skroz do neke stranice monitora,tako da kad on odpauzira tebi bi trebao da se skroluje ekran...e sad ovo ne pali uvek,ali bi trebalo ponekad ortak ovo nije isprobao,ali ono ne moze da skodi,na sajtu je pisalo da moze da upali... Edited June 16, 2006 by ~JungleBoY~ :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Znam da ti mama stalno prica kako je udaram i koliko sam dobar ali decko pretera ga ti pricanjem o meni. Mora da si imao traumaticno iskustvo neko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 @epicadrian kad bi malo pogledao ostale stranice u vezi ove teme video bi da sam postavio anti-scrollhack @Misha-King .. previse si smorio .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Misha je car,a ti Mare si smorio tipa od kad si se registrovao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Ja sam danas isto naishao na svog prvog pausehackera i to na azerothu i josh mu acc bio Abver :). Nisam igrao, nego sam odma izashao da se ne nerviram... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Misha je car,a ti Mare si smorio tipa od kad si se registrovao ← i ti nas smaras od kad si se registrovao, sto znaci puno duze ( 2000 postova ffs ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 i ti nas smaras od kad si se registrovao, sto znaci puno duze ( 2000 postova ffs ) ← a ti si skroz nebitan cak te niko i ne zna, tako da ne znam zasto se javljas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 serete za medalju bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Misha je car,a ti Mare si smorio tipa od kad si se registrovao ← Tako je Dejane ! Ovaj Mare bre mnogo dosadjuje,samo smara ! Postuj druge da bi oni tebe postovali i obrisi sline ! btw,danas sam poslao jedan replay blizardu ,zamolio sam da mi jave dali ce decko biti banovan ili ne ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Misha je car,a ti Mare si smorio tipa od kad si se registrovao ← u pazi ko mi kaze..@x3retachaos.. niko te nista nije pitao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cvija Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Mare ae idi prevrci detelinu po selu tvom i ne davi nas ovde ← a ti si skroz nebitan cak te niko i ne zna, tako da ne znam zasto se javljas... ← a ti si kao neki ultra lud imba jebac iz beograda?nerde jedan ne javljaj se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 zeroxe ajde ti i ja lepo da se izvinimo svima sto smaramo?! izvinjavam se momci sto vam nas dvojca ometamo vase uzburkane ljubavne zivote postovanjem na rur war3 pod forumu. tako da molim vas ne obazirite se na nas jer smo mi nerdovi iz beograda, hvala naljubaznije, vasi nerdovi misha i zerox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Jebali ste jeza kad higli pojede bananu :) retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 (edited) Close topic bi bio dobar sada, ako hocete da se raspravljate idite na "Rastibudjilizovane klejbezable" , sada i mene hejtujte gogo edit: i na sledecem 3 topica mogu samo procitat "borbu reci" izmedju mareta, mise , zeroxa i jungl boya Edited June 16, 2006 by Bullseye_So Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 a ti si kao neki ultra lud imba jebac iz beograda?nerde jedan ne javljaj se ← izvini o precasni Body Builderu iz Pinosave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts