Jump to content

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest epicAdrian

zanima me da li je neko cuo za program "hpshower" kao program zamenjuje alt u igri i stalno je ukljucen (probao sam ga i radi) nego jel to zabranjeno il ne? I sto se tice ovog pause hack-a vec znam jedno 20 likova koji su ga dobili, btw bole blizz kurac za w3 vise  oni samo focus wow i nista vise, pa i zadnja 3 peca su im bila ista (jedno sranje popravljaju 3 puta wtf?) Ovaj north postao gori od xpama  [xx(]

Na bnetu koristish to? Daj mi link de to ima da se skine, jebe me taj alt, non stop ga drkam pa neretko stisnem kombinaciju alt+tab u sred fajta, a desilo mi se par puta i alt+qq (kad samonujem svinju sa BMom) [xx(]

Sa hpshowerom ima da masterujem :D

meni se desavalo sabijem lika na kraju partije kuca ``kick lager`` i cao

a za taj program sto drzi alt jel mozes da ga uploadujes ako ga imas i ako postoji!

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

Pa ne znam dal je dozvoljen na notrhu zato i pitam (imao sam ga upaljen na northu u cg-u imao je i aca probao ga je, pa nije bilo nista) a necu nista tu sada da stavljam linkove dobicu warn (ionako ih imam vec dosta [xx(] ) mislio sam da je hack posto sam ga nasao na "hackerskim sajtovima" :D

haha koje ? :D

nego ima li neki counter vs pausehack posto cu da poludim.. ( ajde nasi hiker i hakeri nadji te counter :p )

EDIT: ili nam nabavite to sranje :D ( ako nemozes vs njega , pridruzi mu se :DD [xx(]  [:o)] )

nemam pojma odakle ga je pola bneta skinulo al ne mogu ga naci [:D]

omg pwned :)

Shto nas dovodi do zakljuchka da nije tako,tj da ne objashnjava windowsu da je alt non-stop on :)

Sve jedno program je glup,jer meni alt ne treba non-stop.On mi je u toku partije otprilike 85% stisnut,ali nije uvek...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

A ajde baci link recimo?

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...