fatboy Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Sinoc, 09. Juna od 21h u 41-vom izdanju Clubnighta ugostili smo veterana domace DJ scene, Bozu Podunavca [Kozmik]. Pored guest DJ miksa slusaoci su mogli da cuju i par noviteta i da se informisu o predsotjecim desavanjima na clubbing sceni. Download guest DJ seta: http://users.hemo.net/nigger/clubnight/041...ht_9Jun2006.mp3 Fotke iz studija: Do slusanja !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Crnjo jel to dxm09??? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 jeste :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Bozin ? Lepo izgleda stvarno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 jeste :) ← joj kako je to dobar mixer,jeftiniji pandan djm600 :)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 (edited) mixer je radijski, prekjuche kupljen posto cika nigger izlazi iz radijske priche za 3 nedelje pa im treba njihov licni mixer... da bi mogli dalje da funkcionishu sa DJ akcijama... CD playere vec imaju te svoje... inace mixer je mega, jos bolji od ovog mog, ima i split mono fazon za sluske i jos neke interesantne stvari, a i za nijansu je bolje izrade... mislim bash vredi 360e koliko staje... naravno efektor je ostao neizmenjen... a kilovi su sada preko onis switcheva umesto na gumbe :) Edited June 10, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 heh, a mogu 360 jura da daju za nov mixer, a tebe da plate ne... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 Otkud tako negativan stav? Da im trebaju moje usluge verovatno bi me platili... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 mixer je radijski, prekjuche kupljen posto cika nigger izlazi iz radijske priche za 3 nedelje pa im treba njihov licni mixer... da bi mogli dalje da funkcionishu sa DJ akcijama... CD playere vec imaju te svoje... inace mixer je mega, jos bolji od ovog mog, ima i split mono fazon za sluske i jos neke interesantne stvari, a i za nijansu je bolje izrade... mislim bash vredi 360e koliko staje... naravno efektor je ostao neizmenjen... a kilovi su sada preko onis switcheva umesto na gumbe :) ← Napustash one-way?Ispravi me ako greshim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts