Red^ Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Imam wireles ofice350/kbs-flat antenu grid i ovislink wl-5460ap mislim da nije problem do opreme imam signal 80 i udaljen sam oko 1km ni toliko. super mi radi ali samo posle ponoci i u jutarnjim satima preko dana ocaj ping do provajdera 300ms,500ms,nekada i 1000ms.Internet mi treba samo zbog igrica tako da mi je ping najbitniji,nemogu frozen throne da igram kako treba ako neko ima iskustva sa ovim neka pomaze.inace placam net 6000hiljada mesecno. unapred zahvalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red^ Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 I da li je bitan upload za igre. VrbasanIN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 mislim da je bolje da ovo napises tvom provajderu jer je ocigledn do njega zagusenje a ne do tvoje wifi opreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 (edited) I ja imam isti problem. Kapiram da su provajderi chive pa gledaju da nakache shto vishe nas "bednih malih" korisnika na neki bedni link. Dodaj josh tome likove koji nonstop dl-uju i u can get the picture... ps. Pochni da se navikavash na gejming u kasnim nocnim satima, znachi spavanje popodne i kafa i guarana ftw. edit: Imam i ja jedno pitanje, pa da ne otvaram novi topic: Kakva konekcija interneta bi bila potrebna za 20 rachunara na kojima bi se nonstop vrtele mmo igre (znachi bitno mi je da je veza konstantna kako ne bi doshlo do game dropova a shto se tiche pinga da ne prelazi 100ms)? Shta preporuchujete, satelitski internet dvosmerni? Kolko mbita? Edited June 9, 2006 by epicAdrian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 I ja imam isti problem, i war je igriv samo od 1h posle ponoci do 15-16 h Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts