VoOdoO_MaN Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 Odigrao je Sky vishe od 10.000... I to za manje od 6 meseci... I to svaki dan po 14-15 sati... Naravno da nije istina Razormane, Zerox je tu majicu dobio na poklon... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Ahahaah, cek jel to istina ? ← kao sto vudumen rece nije...a Goga mi je za tu istu majicu nudio 30 E na ESWCu, pa vi samo prosudite ko je geek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Evo ja dajem 60e samo da bude moja!!!Ajde jebote,prestanite da spamujete jebani topic.Mislim raspravljate se oko toga ko je veci idiot(gde je tu poenta?!?),a ne kontate da samo ispadate josh veci maloumnici tako...I nemoj da me je neko hejtovao sad,najebacu mu se mame! ;) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Evo ja dajem 60e samo da bude moja!!!Ajde jebote,prestanite da spamujete jebani topic.Mislim raspravljate se oko toga ko je veci idiot(gde je tu poenta?!?),a ne kontate da samo ispadate josh veci maloumnici tako...I nemoj da me je neko hejtovao sad,najebacu mu se mame! ;) ← tebe i keva hejtuje sto te je rodila :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 -_-; Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 zeroxe ne lazi kad znam da si kupio majcu za 50e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Evo ja dajem 60e samo da bude moja!!!Ajde jebote,prestanite da spamujete jebani topic.Mislim raspravljate se oko toga ko je veci idiot(gde je tu poenta?!?),a ne kontate da samo ispadate josh veci maloumnici tako...I nemoj da me je neko hejtovao sad,najebacu mu se mame! ;) ← Sve same ubice na forumu :) Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Jebiga...takva su vremena :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiperion Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Link za repove sa ovog Race war-a ? pls Quote Why? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 OMG!!!Dechko bolje bezi odavde pre nego shto te spopadne gomila isfrustriranih,iskompleksiranih ljudi koji su u fazonu:"vidi ovog kako je glup nezna za rep-sajtove,ajde da ga hejutjemo i spustamo malo..." Inache sve replay-eve sa ovog RW mozesh naci na www.wcreplays.com ;) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 jbg i ja sam to danas pitao na netu, nisam znao da je blam to pitat, iskreno puca mi za takve stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 bas mi je drago sto si se ispovedio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 sada mi je lakse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 I daa mladji clanovi foruma se bore za svoje mesto pod suncem,prkoseci starim,iskusnim i podmuklim hejterima..the final battle is yet to come...nego sha vam je to "safe creep",kripujes samo u okolini baze ili ? Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 (edited) Da, creepujesh one creepove/spotove gde protivnik ne mozhe lako da te creepjackuje a koji daju siguran lvl 3 :) Edited June 13, 2006 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 (edited) Hehe a gde su dobra stara vremena kada nisi mogao da se sakrijesh od dk-a... :) A sad je neverovatno koliko lako moze hmn da potisne dk-a sa sve ghuolvima,a pre 2,3 godine nisi mogao da ga isterash iz baze i bez gulova :( Edited June 13, 2006 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 jungle boy idi do rts-a cuo sam da traze komentatore za svetsko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 (edited) Ko ti rusi sneska,smaracu? idi tamo smaraj u lanu ortake,prestani da smaras ceo forum A da,zaboravio sam,ti se nikom ne pravdas..al' zato svakog smaras Edited June 14, 2006 by ~JungleBoY~ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 (edited) offtopic-stipu loma shomi dojadio si stvarno ako ne znas sta da napises nemoj nista pisati leba ti! Edited June 14, 2006 by el.Sendador Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 ali najveci spammeri kazu mishi da je smorio, ironija sudbine Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 (edited) ja nemam drugare... izvinjavam se vama pro gejmerima Edited June 14, 2006 by Misha-King Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Nije to ironija,to govori kol'ko on smori ponekad,cak vise i od njih, Ovog puta ti se oprasta misho,i da pazis sta radis,e da, pozdravi Darijana Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 bolje da citam Mishine sjajne postove nego pitanja tipa : sta vs orca? ili voodoomanov guide vs creepova :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 bolje da citam Mishine sjajne postove nego pitanja tipa : sta vs orca? ili voodoomanov guide vs creepova :) ← n1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 zeroxe sreco moja :) dovoljne su jedne zable,ovo je ipak warcraft forum Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts