Nemesis Enforcer Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 (edited) Samo prva sesija besplatna, nemoj da te uchim kapitalizmu Kako sam se nasrao, tek sam sad odvalio... Edited June 6, 2006 by Nemesis Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 e decko se bas posvetio temi a vi ga ismevate :D nedaj se malatrolo.....i teslu su ismevali :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Evo priznajem spamer sam najgori, netju vishe Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 Ima preterivanja naravno xD Ali jbg stajem iza ovoga posto znam da postoji <Conspiracy theory ON> @ Nemesis Jesi spammer nema sta !!!! Videcete vi mene na novcanici od 100 din za jedno par godina xD Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 a tada ce vec biti kasno :D za izvinjenje :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 @ Kruko imam ja par drugarica goje zele da im chitash misli javi mi se na pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Barte Malatrolapunakontrolora,samo mogu da ti kazemda jedesh govna usrao sam se u gace od onog daddy help,ono je toliko bolesno zvuchalo da sam se usro i sad ne mogu da spavam :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 rofl Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 kruko ja ne samo da citam misli kurcem vec i proricem sudbinu, bacam vradzbine, lecim seksualnu apstinenciju, uklanjam nevinost, regulisem mir u zemlji i svetu (jachi sam bre od Koshtunice i Anana zajedno) i izracunavam nedeljnu vremensku prognozu i pravac duvanja vetra:) Vidovita Zorka je u stvari dobila ove moci proricanja kad mi je njena cerka pushila, ali ne bih sad da se hvalim... Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Eeeeee jbg corey ja imam to ali ne znam gde sam DL, znaci prebacim ceo engeski text i za 10sec mi sve prevede na sprski i obrnuto...jedino sto znam zove se : translator : =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 E pa dobro necu vishe da plasim ljude , a i svaki pokusaj ozbiljne teme propadne ovde :) <Autoskip serious topics> ON @Savke Nista josh nisi cuo xD Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedA Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 A jel moze da se govori samo na zvanicnim jezicim ili i na izmisljenom? Operski pevac moze da govori A A B B pet minuta potpuno istom intonacijom i neko ce da razume taj jezik, kako su naucnici resili taj problem? Paljevina sam [:(!] . Quote Maturity rules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 ja danas onako kod druga smoren i kazem "jaaaaaaaoj" ali nisam nista rekao i drugar meni kao "esi se smorio brate?" skonto sam da je on od tog mog glasa kad sam rekao "jaaaaaoj" procito mi misli da sam se smorio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 ja danas onako kod druga smoren i kazem "jaaaaaaaoj" ali nisam nista rekao i drugar meni kao "esi se smorio brate?" skonto sam da je on od tog mog glasa kad sam rekao "jaaaaaoj" procito mi misli da sam se smorio ← kakav hejt moze da se napravi od ovoga... waiting for Kojot :) @topic glupost. reci koliko bi novine o tome pisale da to postoji. napokon bi mogli da izvalimo shta misle nasi politicari... ako uopste misle. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 zamisli hejt ladno sam bio kod druga kuciii omg LOL GEEEEEEEJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 (edited) hahah da li ce neko hejtovti :)) pitanje je sad ?? :)) Edited June 7, 2006 by MagmaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 (edited) pliz pliz pliz hejtujte!!!!! plizzzzzz ladno imam drugove pliz hejt XD Edited June 7, 2006 by dzontra.volta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 ja danas onako kod druga smoren i kazem "jaaaaaaaoj" ali nisam nista rekao i drugar meni kao "esi se smorio brate?" skonto sam da je on od tog mog glasa kad sam rekao "jaaaaaoj" procito mi misli da sam se smorio ← pa nije problem chitati tvoje misli, taj luster u lobanji se ionako retko pali ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 olo samo kad radim iq test i skorujem 150 i nikad vise oloolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 150 malo vise si preterao :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 preterano sam smanjio ololo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 ma, samo je dodao 1 ispred 50, jbg, greska u kucanju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 desi se svakome... no, moj detektor glupih topica je sada pokvaren zahvaljujutji ovom sada.. moratju novi da napravim :D shalu na stranu... verovatno postoji neka caka za detektovanje, al ne verujem da bi ishla u javnost.. ili bi barem poubijali sve koji saznaju za to :)) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 znaci, sad cekamo da vidimo oce li nas poubijati ili ne... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 ...TAJ RAD... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts