Pura Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Jel istina da moze da se ubije onaj roshan na pocetku odma lik mi prica da ga njih trojica nvuku na fontanu i fontana ga kao ubije i dobiju kesh ali ja mislim da me loze zesce do jaja ??? ---------------------------------- ------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 sve se moze kad se hoce 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
maliik Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 mislim da te LOZE I TO MNOGO !!!! nema sanse da mogu da ga navuku do fontane .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 to je bilo u 6.28 pa su ispravili • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts