manager Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 milan ide u seriju b? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Ma ne ide... To su gluposti... Ono, ako ode on, odlazi i Juve... I to pre njega... A daj bozhe da dodje Crespo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Shta se lozhite vec na nekoliko topica, da ce juve i milan u seriju b pa nece to dozvoliti najuticajnija porodica u Italiji, porodica Anjeli ("cosa nostra" shto bi rekli italijani)... Mislim jedina kazna ce biti suspenzija Modjija i ostalih koji su umeshani i neka paprena novchana kazna shto za bjanko-nere i roso-nere nece biti problem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Pa pazi, pored Agnelli-ja, nije ni cika Berlusconi neuticajna figura. A sa njima mogu potonuti i Fiorentina i Lazio, tj. padaju ako ovi padnu, tako da nema mnogo leba oko toga. Moggi je rekao da se povlaci iz fudbala, Juve je aktivan sa transferima, a Buffon, Cannavaro i naravno Del Piero su se izjasnili da ostaju u Juventusu cak iako ispadnu u Seriju B..... Da ne skrecem previse ( a kao vec nisam ) sa teme Shevchenko je pokazao da mu je samo stalo do para, a realno da je Milan hteo da ga zadrzi sigurno je mogao da ponudi i vise od Abramovicha. Sve u svemu, velike su pare uzeli za njega, dosta je on odigrao u Milanu, samo da sad Milanezi ne budu glupi pa da uzmi drugog matorog spica, nego nekog mladog ;) Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 ja mislim da se sheva popichkao sa nekim iz uprave... a i brate mili, smorio ga milan :) 'oce malo da promeni sredinu... da stekne nove prijatelje i to ::))) jejejjeje L) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts