ch1zra Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 rece mi ortak da se vrti neki flash tutorial odradjen u real video formatu (2 DVD-ja). pa, ako iko zna o cemu je rec (on nazalost ne zna nista vise, al me iscimao da pitam), neka baci koju mudru rec Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 verovatno misli na lynda.com video tutorijale... i nije real video vec u quicktime-u uradjen :) e sad, nisam skapirao shta ga zanima, shta ima u tutorijalu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 U svakom sluchaju ako bilo ko zna to je prava valuable :) Otju i ja :) A ako naletim na to, javljam Vam u svakom sluchaju poshto mi se cele ove protekle nedelje deshavaju ovakve stvari, tipa... chujem za neki film, onda mi sutra donese ortak isti, chujem pesmu kako lik slusha u basu preko slushki dok idem na posao... na poslu mi ortak donese dvd sa 6 filmova i sluchajno ili 'sluchajno' ubachenom tom pesmom :) uzhas.. daklem.. samo verujte i mozhe da se i ostvari ;) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 imam ja dosta lynda.com tutorijala ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 ma naraaavnoo.. ti svee iimash ;) nego chizramane ajde bre spikash, shta kako gde? !!!! :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 od svih Flash tutoriala je najbolji Total Training Flash 8 koji ide na 3 DVD-a, imate na sbb torrentu ko zeli. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 (edited) od svih Flash tutoriala je najbolji Total Training Flash 8 koji ide na 3 DVD-a, imate na sbb torrentu ko zeli. ← true.... Edited June 13, 2006 by Zoltrix Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 ma.. tako ja to radim.. ortak me pita da vas pitam nesto, ja vas pitam, pa zaboravim (posto, jelda, ne treba meni ). a pitacu ga jel to to, taj lynda.com, pa ako jeste... onda ce padne download Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts