Ciklon Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Trenutno sam na pauzi (dok se ne zavrse ispiti), interesujem me da li ima nekog od nasih tamo pa da pravimo neki guild, jer sa ovim strancima vise ne mogu, poslednji guild u kome sam bio, samo sto nisam izludeo, 4 sata u ZG ubili 2 boss-a i imali 7 wipes, o drugim stvarima da i ne govorim . Ako vas nema tamo gde vas ima, pa da krenem od pocetka i konacno dozivim pravi xp u bilo kom BG ili end game instancama , e da i interesujem me samo za alijansu (posto hordu jos ne mogu da svarim, mnogo mi se ogadila na ovom serveru na kome trenutno igram ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciklon Posted May 16, 2006 Author Report Share Posted May 16, 2006 Hvala na savetima, wow cu definitivno nastaviti da igram, a sto se tice guild-ova trazim guild gde ima nasih ljudima kojima nije tesko da ti nesto objasne ili pomognu kad ih nesto pitas ili zamolis i to je je to . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 moje iskustvo govori da nikome nije tesko da ti nesto kaze i da ti pomogne koliko god moze. samo je stos u tome da se i ti normalno postavis prema svima. takvih ljudi mislim da ima na svakom serveru pa ti biraj. haomarush ti toplo preporucujem jer tamo ima dosta nasih, a vecina oce i da pritekne u pomoc. e sad, haom je low populated pa je to losa strana. mozda ako oces alijansere da igras onda taj novi server ubodes sa kilyjem, sto samo po sebi ne garantuje veliku pomoc (osim kod saveta oko ninjovanja ili skupljanja honora stajanjem iza drveta - killy no offense, ali sam si to priznao da radis :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 moje iskustvo govori da nikome nije tesko da ti nesto kaze i da ti pomogne koliko god moze. samo je stos u tome da se i ti normalno postavis prema svima. takvih ljudi mislim da ima na svakom serveru pa ti biraj. haomarush ti toplo preporucujem jer tamo ima dosta nasih, a vecina oce i da pritekne u pomoc. e sad, haom je low populated pa je to losa strana. mozda ako oces alijansere da igras onda taj novi server ubodes sa kilyjem, sto samo po sebi ne garantuje veliku pomoc (osim kod saveta oko ninjovanja ili skupljanja honora stajanjem iza drveta - killy no offense, ali sam si to priznao da radis :)))) HAHAHAHAHA kako sam ja to propustio :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Ne vidim oko cega pravis problem, jednostavno udji u neki organizovani guild koji zna sta radi i dokazi se. Ako to ne mozes, problem je samo u tebi, ni u cemu drugom. Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciklon Posted May 16, 2006 Author Report Share Posted May 16, 2006 (edited) Na Dentargu postoje dva mozda jos jedan guild koji znaju kako sta gde i kad rade, problem je sto je kilometarski red za pridruzivanje i zelim da krenem nege od pocetka a da se ne zajebem i to je sve. Edited May 16, 2006 by Ciklon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 mozda ako oces alijansere da igras onda taj novi server ubodes sa kilyjem, sto samo po sebi ne garantuje veliku pomoc (osim kod saveta oko ninjovanja ili skupljanja honora stajanjem iza drveta - killy no offense, ali sam si to priznao da radis :)))) ← ja sam standing 7 u honor poenima na serveru pa ti vidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 PA fala bogu stavis sebe pored drveta i ne radis kompletno nista :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 (edited) to radim samo u av-u ,inace ownujem wsg i ab sa maxmalnom paznjom :) jos 5k reputacije i dobijam prva 2 epica sa ovim characterom tuf + don ring Edited May 16, 2006 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 pa killy jesi li u alijansi ili u hordi na tom vek'nilashu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 pa pogledaj mi avatar u titulu -.- igram human wariora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 marshal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 jel pitas sta je marshal ili da li sam ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Marshal je warlord aka rank 13. Da li je kily marshal...ne znam. Znam samo da je pukovnik. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 trenutno sam 8. rank a najnveci na serveru je 10. :/ tako da sam trenutno vitez kapetan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 jel pitas sta je marshal ili da li sam ? ← aaa stvarno dobro potpaljujesh vatru!!..pitam jesi li marshal??..ok nisi..TY AND CYA..te 3 reci u wow-u napishem po jedno 100 puta na dan:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts