shiki Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Petkovic je upravo objavio spisak igraca za svetsko prvenstvo: Golmani: Dragoslav Jevric, Oliver Kovacevic, Vladimir Stojkovic Odbrambeni igraci: Goran Gavrancic, Ivica Dragutinovic, Mladen Krstajic, Nemanja Vidic, Milan Dudic, Nenad Quote 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Ne mogu da verujem da nije pozvao Lukovica...OMG...a zvao je npr Nadja, koji je katastrofa...Oliver Kovacevic je takodje povredjen, Vukicu svaka cast, ali covek je zadnji put igrao fudbal pre godinu dana. Ostalo manje vise ok Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 koliko-toliko ocekivano, morate da se slozite. mozda jeste neocekivano sto je ergica pozvao zato sto jedan mec nije odigrao u kvalifikacijama i mozda stavljanje na spisak vukica koji nije mec odigrao nekoliko meseci. sve ostalo je ocekivano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 I dobro je sto nije zvao Mladenovica... mislim da nisi u pravu, mladenovic je tip igraca "sa zadatkom", on ne igra dobro celu sezonu, ali igra 2-3 tekme sa zadatkom... on je zengi celu sezonu na klupi, ali derbi mladenovic igra, i daleko je bio najbolji... :) a zvao je npr Nadja, koji je katastrofa ne bi se slozio sa tobom, ja iako sam delija, mislim da je nadj nije katastrofa, na toj poziciji on je od ovih nashih daleko najbolji... :) Oliver Kovacevic je takodje povredjen nije povredjen! to je bila mediJska patka! ------------------------------------------------------------- Sto se tice vukica i ergica... Zvone ce da iznenadi na SP, pazite sta vam kazem... Strasan je on igrac... A sto se tice Ergica, on igra standardno za Bazel, i dobar je igrac, tako da mislim, ako bude dobio sansu, 100% da je iskoristi... mada teshko da ce je dobiti ! :) poz i nadam se da ce sve ostalo biti ok! Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 barem nema Cirkovica... ovo ostalo je koliko toliko ocekivano. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Potpuno ocekivan spisak, ukljucujuci i ergica. Toliko se pricalo o njemu ovih dana, da je bilo jasno da ce biti pozvan. Mozda bi bolje bilo da je pozvao Mladenovica umesto Vukica, jer Vukic mi je nesto nesiguran zbog povrede, mada je i Mladenovic boranija:D Djordjevica nikad nisam skapirao zasto zove al dobro... Drago mi je da je pozvao Stojkovica, mada sumnjam da ce i jednom braniti:D Savo smara, ali kapiram da bi gistro bilo shokantno da ga nije pozvao:D Sve u svemu, kao sto rekoh, ocekivano. Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 zao mi je shto nije zvao Lukovica,ali zvao je Bastu. A taj Ergic, dechko nije odigrao nijednu tekmu, pa ako je mogao njega da pozove, mogao je i Ramba.. mislim.. ostatak ok, nadam se da ce u napadu da pocinju Vuchinic i Zigic (pusta zelja) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 sava i kezman, najtuznija od svih mogucih kombinacija.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Ergic smesno,svi poznavaoci fudbala koji kazu da je u Bazelu standardan nemaju veze sa zivotom... Nenad Djordjevic...isto smesno... Vukic treba da ide na SP,samo je pitanje koliko ce da pomogne ili odmogne ekipi... Lukovic,velika,ali velika steta sto nije pozvan...jbg... slazem se sa Hajlijem da je Rambo po ko zna koji put morao biti pozvan,narocito nakon ovih gluposti sa Ergicem...mogli su opusteno Milos Marica da zovu ili tako nekog... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 N. Djordjevitj i Ergitj su mi potpuno nejasni. Ostali su svi ok. A i Ivica je i pored svih svojih mana bolji golman od Kovachevitja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 N. Djordjevitj i Ergitj su mi potpuno nejasni. Ostali su svi ok. A i Ivica je i pored svih svojih mana bolji golman od Kovachevitja... ← ...i poprilicno iskusniji. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 umesto baste - ivanovica i umesto ergica - vukcevica Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 ko je ugasio svetlo kod tebe? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Da vac brate, vazhno je da si NADJA ostavio... Mislim stvarno... Koji ce nam to kurac, da dobijemo crveni odma.. Nije Bane za A reprezentaciju, uz sav respekt za sugradjana Realno, dobro je, samo Nadj... I dobro je da nije zvao Kralja... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Savo Milo Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Ergic ce da iznenadi... paz' sta vam kazem! :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 (edited) Sava Milosevic...ne znam sta da kazem ali covek je jebeni bog,to je tuzno,ali tako je...covek daje golove ko iz picke i to je cinjenica,smesno je kako je usporen ali covek mora da bude na spisku,sto zbog tekmi,sto zbog iskustva... EDIT: jbt,sad sam se setio, Veljko Paunovic >>>> Ergic.... Edited May 16, 2006 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Sava Milosevic...ne znam sta da kazem ali covek je jebeni bog,to je tuzno,ali tako je...covek daje golove ko iz picke i to je cinjenica,smesno je kako je usporen ali covek mora da bude na spisku,sto zbog tekmi,sto zbog iskustva...daj covece da l' si vido kako se krece?previse je spor.a kakav fudbal danas ljudi igraju?sigurno ne takav kao on. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 ja sam i sam rekao da je on spor ko puz...a pogledaj kad ih Osasuna tukla usred Madrida sta je on radio...uzme loptu na pola terena i gega se do njihovog sesnaesterca...pa ti vidi...o tome ja pricam... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 on je igrac koji jednim potezom reshi tekmu! ^^ Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 ko je ugasio svetlo kod tebe? ← reche cigan... bane je bolji od baste. taj da je dobar, ne bi igrao u raspaloj zvezdi. a i da ne pratish fudbal, chuo bi barem kako ivanovic igra u rusiji. a vukchevic >>>>>> ergic Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 ivanovic = shtoper, iliti CD na engleskom basta = desni bek, desni vezni, moze chak i desno krilo kapirash da nemaju veze jedan sa drugim? a vukchevica ne bih vodio da peche pljeskavice ispred stadiona. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Ne lupaj, Basta u repki mozhe da igra samo desnog beka, a shta je koji kurac Bane Ivanovic nego desni bek, i u ofki je bio, i sada u Rusiji... Ali i dalje ostaje, Basta FTW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 what domiNus said za pozicije bane ivanovic je uvek bio desni bek, ali za razliku od Baste, on mozhe da igra i shtopera Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 iskreno meni je Basta tezak kanal...ne volim ga jebo mu ja mamu chupavu...a sad ovo za Ivanovica je diskutabilno,decko je igrao stopera u Ofku,mozda ste vi gledali neke druge tekme :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts