eEnki Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 ee imamo mi nas wow server ako je neko zainteresovan ! idite na wow.gracia.co.yu registruj te se skiniti update i igrajte kod nas server je dosta dobar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 jel to fake? :D:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 oki..znachi jeste..e ovako..ja imam ovaj normalni wow :D:)..naucio sam druga da igra..ali josh nije kupio ovaj pravi blizz-ov..pa sad igra neko sranje(nemam pojma odakle mu)....imaju kripovi samo u pocetnoj zoni..fali vishe od trecine NPC-ja..nista ne radi(ah :D,mail :D..talenti itd)..znachi nista nema:)) covek po citav dan ubija jedne iste kripove..i menja karaktere--totalni zaludjenik..kad sam ga doveo kod mene kuci na pravi wow nisam mogao kuci da ga oteram :D... e sad..koji mu wow treba da bi igrao to sa vama>>?? koji su to nashi tamo??..daj imena da se nadjemo.. aj pozzzz.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan2307 Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 oki..znachi jeste..e ovako..ja imam ovaj normalni wow :D:)..naucio sam druga da igra..ali josh nije kupio ovaj pravi blizz-ov..pa sad igra neko sranje(nemam pojma odakle mu)....imaju kripovi samo u pocetnoj zoni..fali vishe od trecine NPC-ja..nista ne radi(ah :D,mail :D..talenti itd)..znachi nista nema:)) covek po citav dan ubija jedne iste kripove..i menja karaktere--totalni zaludjenik..kad sam ga doveo kod mene kuci na pravi wow nisam mogao kuci da ga oteram :D... e sad..koji mu wow treba da bi igrao to sa vama>>?? koji su to nashi tamo??..daj imena da se nadjemo.. aj pozzzz.. ← ma ono fake sranje Quote pozzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 znam bre nego ti reply na moj post a nisi ga procito[:D]? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan2307 Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 koji mu wow treba da bi igrao to sa vama>>?? ← na to sam odg. Treba ti obican fake WoW, piratski Quote pozzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 (edited) znaci ne menja nishta..samo da apdejtuje jel>? Edited May 14, 2006 by Jackal90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eEnki Posted May 14, 2006 Author Report Share Posted May 14, 2006 jel to fake? :D:) ← ee server jeste piratski znaci nije ORGINAL ! nadam se da znate kake uslove treba imati da bi ti blizz dao pravo da hostujes njihov server ! ali probajte server na server moze da se konektuje sa od 1.8.0 do 1.10 ( sa pecom ) NAJBOLJE JE SA 1.8.0 instalirate wow skinete pach 1.8.0 pecujete odete na wow.gracia.co.yu registrujete acount odete u dir de je instaliran wow nacete fail koji se zove realmlist.wtf otvorite ga ssa notpad om i umesto set realm xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx stavite set realm wow.gracia.co.yu udjete u igru ukucate acc i igrate ko ljudi :P INACE !!!! +90 % magija radi +honor sistem radi +mail sistem radi +aukcija radi +Svet je full spawnovan ( znaci nema samo jednu vrstu zivotinja neznam kad si zadnji put igrao na nekom piratskom serveru ) +Battle Ground radi ! pa jbg nije blizz ali kad je cabe i sirce je slatko ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Lol bre ja kad sam igrao na zadnjem nije paladinu ni jedan spell radio, da ne pricam kakav je filing bio kad sam se bacio na original "OMG MOGU DA SE STELHTUJEM" a ovde citam BG ima, aukcije etc.... nice ali opet nije to to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 jel ima ovde neka fora? probao sam i nece da mi se uloguje. doduse probao sam sa original a ne sa piratskim wow-om i sa patchem 1.9.4. jel do toga ili do neceg drugog? registrovo sam se na gracia sajtu i kaze mi kad ocu da se konektujem unable to verify .... bas bih probao ovo, a mrzi me da instaliram igru i patchujem je iz pocetka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAA Dajte bre ljudi kupite original, ne zajebavajte se sa tim djubretom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 ma imam ja original, a igrao sam i piratski pa znam kolko je sranje u odnosu na original, nego mi se malo igra, a ako uplatim mesec dana opet cu da pocnem da igram do besmisla, pa reko aj malo da vidim kako ovo izgleda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan2307 Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 mogu samo reci /lol za pirata.....xexe Quote pozzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 (edited) koliko ljudi ima na tom serveru trenutno ili ako ti treba neki razglas nabavicu ljude samo mi reci e da addonovi rade? Edited May 16, 2006 by el.Sendador Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Addonovi mi nisu radili :D Probao sam server, ne izgleda loshe, samo shto puca svakih 20 min [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 ^^jel moze sa 1.10.2? Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan2307 Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 moracu i ja malo da svratim, da vidim sta se radi Quote pozzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 ja sam se nekad davno sigrao na piratskom serveru....sveje lepo islo dok se usred Mulgora nije pojavio murlock lvl 19 elite koji nije hteo da me pusti do TB :) Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 jbt, ushao sam na taj server i latency mi bio jedno 15 minuta 7000 :| Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 (edited) ja sam se nekad davno sigrao na piratskom serveru....sveje lepo islo dok se usred Mulgora nije pojavio murlock lvl Edited May 17, 2006 by Jackal90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enki Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 (edited) cao Edited July 30, 2006 by Enki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Reported! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 (edited) privatni serveri su opet shit jer moze samo 100 ljudi da igra sto znaci da se na server ulazi tesko... sta sam ja radio... CTRL + V , enter , enter , CTRL + V , enter , enter i tako 10 min. ako ne udje menjam igru e to me najvise smara kod tih servera... i bravo sto si na LFG -u trazio gold .... nije to za to noobe . . i treba te ignorovati... e da sto se tice limita od 100 ljudi... nikako ne mozes da sastavis neki raid za mc/stagod ... retko se i ljudi vidjaju... ovde bre puno sve uvek ima ljudi . . . ganjas alijansu ceo dan ili oni tebe... verujte mi krekovani sluze da probate da li vam se svidja wow ... toliko od mene edit: ima bolji server , gasi odmah, rekao si tako, mojne da quotujem Edited July 28, 2006 by Sasuke-kun Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 ajde ovaj.....ne0wned ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts