Anadrol Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Ako je neko raspolozen da igra dotu protiv "TormenT" klana neka se ovde javi pa cemo da izorganizujemo nesto! Mi bas nismo neki skilleri sobzirom da smo relativno skoro poceli da igramo dotu i svega samo par puta odigrali zajedno (sobzirom da svi iz tima nemaju net) Ako je neki tim iz Beograd-a (posto igramo u lanu) za ovakvu akciju javite se ovde pa se dogovaramo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 pa ocete doci u nedelju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Nece.....Plase se nekog Igora, kazu da je opak gamer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.Tesla Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 pa dodjite stvarno u nedelju pa da se igramo ... Quote About WW. Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not? I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars Priceless Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 uskoro kad nasha sabijachka ekipa nadje petog, ukrsticemo koplja sa nekim od timova :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Me me me take me.Jeli u kom kanalu vi visite i u koje vreme.I kad god vispujem onog mareta ne odgovara mi sisica. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anadrol Posted May 13, 2006 Author Report Share Posted May 13, 2006 (edited) pa dodjite stvarno u nedelju pa da se igramo ... ← nazalost ja nemogu da dodjem u nedelju al ce verovatno doci ostatak tima! uskoro kad nasha sabijachka ekipa nadje petog, ukrsticemo koplja sa nekim od timova :) ← Dogovoreno! A ko za sada igra za vasu ekipu (ako nuje tajna)? Edited May 13, 2006 by Anadrol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 kad nadjemo petog, predstavicemo tim u velikom stilu :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 U jea :) ocete da vam budem trener? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Pa trebao bi nam neki trener stvarno malo smo lose taktici potkovani ali vecina nas ima jako dugo iskustvo igranja drugih igra! Tako da vodjenje heroja i takve stvari nisu problem :D ajde videcemo se :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 U jea :) ocete da vam budem trener? ← neka hvala, ciljamo na vrh, a ne na fenjer prvoligashke tabele Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 uuu najezio sam se :))) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 ...ovaj, ja slao PM Anadrolu, al dečko se ne odaziva, pa reko da probam ovako: Mi smo za neko opu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anadrol Posted May 15, 2006 Author Report Share Posted May 15, 2006 Pa odgovorio sam ti na pm al nema veze! Javite kad mozete mi igramo u forumu najcesce pa cemo se dogovoriti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 (edited) Dota cweta widim... Jos samo da kojot naprvali owaj ESL o kome se pricalo... Ko zna Sto se tice vezbanja...mozete da se javite Igoru (acc na RuR-u Per_Tu_amor) pa nek vas ubaci u kombinaciju za Dota dan u deus-u. Ali nemojte da se prijavljujete ako bas ne znate...Ovo je inace i apel na sve dobre ekipe ( dobro mesto na bilo kojem turu ) da se jave na dota dan...Nisam siguran da ce biti prvi tim deusa ali cemo mare i ja biti 100% ... Poz za Vanilicinu ekipu... To je duh ! Samo nastavite ! : ) Edited May 19, 2006 by DeuS.HellioN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anadrol Posted May 30, 2006 Author Report Share Posted May 30, 2006 Javite se ljudi da vezbamo! Ako neko iz bg-a ima tim i hoce da igra sa nama neka mi posalje pm sa brojem mobilnog pa da se dogovorimo za neko igranje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A-C+I-D Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Ajde ako ocete dodjite u KG da igramo u lanu Budite sigurni da necete doci na 2 ili3 sata dote ...... bez 10 sati nema nista ZZato je lan imba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 placate prevoz hranu i igraonu??? ako da dolazimo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts