Crash Override Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Koji OCR programcic koristite pri skeniranju? Treba mi neki dobar koji ne pravi problem sa nasim slovima... I da li postoji neki koji podrzava i cirilicu? Svaka informacija je dobro dosla... Od kada mi je istekla pretplata na mikro kao slep sam :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 postoji ih dosta koji rade sa našom ćirilicom i latinicom, samo je pitanje dal se mogu warezovati.. pogledaj na sajtu pc press-a, bilo je članaka tamo onomad.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted May 10, 2006 Author Report Share Posted May 10, 2006 Nasao sam... U pitanju je Fine Reader... Sasvim OK radi... Podrska za latinicu i cirilicu se skine sa njihovog sajta i to je to... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts