Jack-O-Lantern Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 imam kuci komp koji ne radi i hocu da podignem server na njemu sada imam par pitanja, na koja, nadam se da mi mozhete odgovoriti ;) koja je mashina potrebna za server? kako ga dizhem? jel to mozhe da bude samo piratski, tj privatni server? kako nameshtam sve one gluposti itd... ugavnom osnovna pitanja za dizanje servera gracias unapred ;) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Ako ti je cilj da se zezas i reshavash kvestove... kupi piratski WoW ...ne znam da li ga ima u Mitrovici (valjda tu zivis)... na njemu imas neki krek da igrash u singleplayer-u... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 na sta lici taj piratski? igra mi se ponekad, a necu da uplacujem da ne bi opet krenuo da igram po ceo dan. jel igrivo to ili da ne pokusavam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan2307 Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 bolje nemoj da probas, tesko sranje...nema ni 10% uzitka kao org. Quote pozzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 mda... mozes da izevelujes lika za 2 dana do 60 lvl-a :P najjache...ircam ja jednom...i bzvz pocne lik da prica o WoW-u.. ja ga pitam za charove...on kao:"imam roga 60,warra 60,kuracpalac 60" ja iz fazona:"koji si geek,a na kom si serveru?" on:"ma igram na piratskom" sve mi bilo jasno... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 a jel bi mi poslao neko na pm pod kojim nazivom da trazim taj djavo na netu? trazio sam danas malo, al me smorilo. sve neki servercrackbulls*$@# fajlovi. ne znam sta da skinem pa da to radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 (edited) jel to mozhe da bude samo piratski, tj privatni server? jok mozes samo oficijalne blizzardove servere da dizes :P mozes da izevelujes lika za 2 dana do 60 lvl-a :P ma mozes za 2 sekunde ako hoces bio je vec jedan topic sa filmom kako se neki lik za 1 min izleveluje do 60 , equimpuje ceo wrath set i ubije Ragnnerosa ........ma to je samo za sprdnju ako nemas para za orginal ......nemoj ni igrati .....to je bar moj savet ako si igrao orginal piratski ce ti se ogaditi ....ako nisi onda neces ni znati za bolje Edited May 9, 2006 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 10, 2006 Author Report Share Posted May 10, 2006 ma planiram da podignem piratski a shto je najveca fora, meni niko ne odgovara na pitanje KAKO JA TO DA URADIM? Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts