LaG Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 deco moja koje je sinoc bilo pranje na tibiju niste ni svesni ali nesvesni ste toga i zhao mi vas je Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 prochitaj proshlu stranu Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 deco moja koje je sinoc bilo pranje na tibiju niste ni svesni ali nesvesni ste toga i zhao mi vas je ← i meni je zhao nas jako! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Nisam lepo formulisao post... Hteo sam da kazem da necu da idem,a ispalo je da ne idem zbog cene... koji sam n00b u postovanju :( ← Kaze se nepismen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 i meni je zhao nas jako! ← meni je zhao tebe svakako Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 meni je zhao tebe svakako ← Zar i na ovom topicu? Dokle bre, ljudi? :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 A kakvo je tek pranje bilo na kosovom polju onomad pre nekoliko vekova, eeee..... ajde manje hejta, vise smeha, jer.... vreme je prolecu! :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 sve ja razumem, ali otvori novi topik pa pricaj o tibiju. ovako je i meni tebe zao, jer nisi svestan kakvo je pranje bilo nekad u industriji. ← jel vidish da sam probao da otvorim topic, ali sam retard lupio samo na reply i skontao sam to tek za neki dan a tad je bilo kasno da otvaram topic enivej, pranje ili ne u industriji http://www.chillout.co.yu/diskusije/viewto...t=20425&start=0 http://www.chillout.co.yu/diskusije/viewto...t=20434&start=0 pa ti vidi ;] Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts