Legolas <nexus> Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 E ovako momci zanima me jedna stvar.Drugar i ja drzimo igraonu u Sapcu vec jedno 6 meseci i hteli smo da napravimo turnir u cs.Pravili bi turnir pozivnog tipa npr 2 ekipe bg 2 ns 2 sabac i ostatak po dogovoru.Zanima me koliko bi se ekipa prijavilo pored pozvanih ekipa.Da ne duzim i da vam ne ostanem duzan konfiguracije ovako stoje stvari: Procesori Sempron 2800 64 bita Graficke ATI 9550 GE 256 MB Misevi MX 510 Monitori 19'' to je ono najbitnije bar sto se mene tice ako ima jos nesto pitajte!!! Pozdrav iz Sapca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 da li u NS uopste ima sada 2 ekipe ? ... slabo im pratim scenu :) nije zajebancija dajes malo informacija ... koliko ufur ... kolike nagrade ... koliko dana ... koliko masina ima tj koliko meceva moze da se igra u istom trenutku u svakom slucaju ne nesto mnogo timova, cs je ovde poprilicno mrtav, ali tesko moze da se garantuje i jedna ekipa dok se ovo gore ne bude znalo :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legolas <nexus> Posted May 4, 2006 Author Report Share Posted May 4, 2006 pa pazi sta da ti kazem ucesce 3000 dinara posto je ogranicen ma maximum 12 ekipa. igralo bi se na 10 masina kao sto sam gore naveo konfiguracije nisu lose bar ja tako mislim. radi promocije kantera sve bi gurnuli u fond nagrada posto je kanter mrtav ovde kao i u celoj srbiji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 da li je moguce da neko nece da uzme pare od tura :D ? svaka cast Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 pa pazi sta da ti kazem ucesce 3000 dinara posto je ogranicen ma maximum 12 ekipa. igralo bi se na 10 masina kao sto sam gore naveo konfiguracije nisu lose bar ja tako mislim. radi promocije kantera sve bi gurnuli u fond nagrada posto je kanter mrtav ovde kao i u celoj srbiji! ← kapiram da bi sigurno skupio 12 timova (odnosno 10 posto su 2 sigurna odatle), pogotovu posto u skorije vreme nije bilo turnira. Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 koliko ekipa bi uopste moglo da se skupi u sapcu inace (to su jedine 2 ili ?) i ponovo pitam .. jel u NS igra neko uopste ? bar sale i oni knd ? Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legolas <nexus> Posted May 4, 2006 Author Report Share Posted May 4, 2006 koliko ekipa bi uopste moglo da se skupi u sapcu inace (to su jedine 2 ili ?) i ponovo pitam .. jel u NS igra neko uopste ? bar sale i oni knd ? ← 2 iz Sapca 100% ns ne znam morao bih da kontaktiram sala i stepu ili kovec igra tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legolas <nexus> Posted May 4, 2006 Author Report Share Posted May 4, 2006 2 iz Sapca 100% ns ne znam morao bih da kontaktiram sala i stepu ili kovec igra tamo ← ko vec odvojeno :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legolas <nexus> Posted May 4, 2006 Author Report Share Posted May 4, 2006 pazite nismo neozbiljni momci sto se organizacije tice mada sta reci o organizaciji npr. nama se desilo prosle godine da na wcg kvalifikacijama u forumu sedim u sobi gde racunari jedva rade a da ne pricam koliko turnira sam cekao po 8 sati da bih odigrao 2-3 meca.kapiram tesko je sve uklopiti ali da se sve srediti zar ne?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aypl Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 ne bi ti bio problem da skupish ekipe tj da dodje 10 ekipa ma da bi ti mozda bilo bolje da to bude manje ekipa zbog satnice dugo bi se igralo na 10pc sa 12 ekipa 3000 din je ok za uplate gl i vi ostali koji ste u mogutjnosti da organizujete turnire ugledajte se na dotichnog ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 (edited) neboj se ti za NS ima dve dobre ekipice koje bi mozda dosle Knd & Veritas Edited May 4, 2006 by hpo Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 (edited) 10 makina imash, tako da bi 10 ekipa trebalo da bude max. Ako stavish winner i luzer sistem, rachunaj na tur od 2 dana. Uredno sredi makine [tipa refresh lock, mouse fix], navedi tachnu lokaciju da ljudi koji dolaze u sabac, mogli lakshe da se snadju. Sa solidnom organizacijom tur moze da ti prodje bez ikakvih problema. Ako imate mogucnost neta u igraoni hltv ne bi bilo loshe da se postavi. Sa srecom u daljem organizovanju. Edited May 4, 2006 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legolas <nexus> Posted May 4, 2006 Author Report Share Posted May 4, 2006 10 makina imash, tako da bi 10 ekipa trebalo da bude max. Ako stavish winner i luzer sistem, rachunaj na tur od 2 dana. Uredno sredi makine [tipa refresh lock, mouse fix], navedi tachnu lokaciju da ljudi koji dolaze u sabac, mogli lakshe da se snadju. Sa solidnom organizacijom tur moze da ti prodje bez ikakvih problema. Ako imate mogucnost neta u igraoni hltv ne bi bilo loshe da se postavi. Sa srecom u daljem organizovanju. ← hvala staljo. sto se tice kompova samo cs na njima i nista vise a sto se tice neta bezicni 1 mbs za jos neku informaciju obraticu ti se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sid _nexus Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 da se to srediti ... problem je koliko ce ekipa odazvati ... ipak ne zhelimo vishe od 2 ekipe iz shapca , zbog loshe cs scene ovde... Problem je u samoj organizaciji koja ne sme da bude losha zbog kvaliteta samog turnira i ekipa koje ce biti tu prisutne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 mi bi verovatno dosli,ako nam odgovara termin... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legolas <nexus> Posted May 5, 2006 Author Report Share Posted May 5, 2006 mi bi verovatno dosli,ako nam odgovara termin... ← ok.pozz za 4gl obavesticemo vas u narednih nekoliko dana o tacnom datumu i ostalim detaljima posto sve mora biti pre wcg koji se igra ako se ne varam 27-28. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sid _nexus Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Isplanirace se ovih dana sve , tako da ce se znati termin i ostale stvari ... Dogovoricemo se oko ostalih pojedinosti ;termin itd; bice na topicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Ako ima mesta za nas,verovatno bi dosli...ekipa je x - Files ...Naravno ako termin shtima...POZ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1cha Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 poz i gl organizaciji...ako tur bude za vikend mozete da racunate na jednu mix ekipu iz Nisha 100%... Quote Da be, da be... CyberProUnited Link to comment Share on other sites More sharing options...
cA-rage<aGp> Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 jedna takodje mix ekipa iz SM bi igrala... Quote JotM.rage wc3 JotM.imbaRush.....cs JotM.rage pro imba gosu star Ko je slaninar taj pic*a nije ... jer slaninara i pic*ka bije ****RED STAR ULTRAS**** Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 1. 1-sabac 2. 2-sabac 3. 4gl 4. kgb ? 5. sye / fosili ? 6. plato ? 7. x-files 8. knd ? 9. veritas ? 10. s.mitrovica ? 11. nislije 12. pak mozda ? ... ma skupilo bi se kapiram 12 ekipa Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sid _nexus Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 lepo zamisljeno ... a da li ce se svi odazvati to je pitanje. . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 pa nije da sam naveo celu domacu cs scenu :) a i imas poprilican broj upitnika :) (doduse nije da ni neka scena postoji posto niko ni od navedenih ne igra redovno) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legolas <nexus> Posted May 5, 2006 Author Report Share Posted May 5, 2006 evo mene o5.sutra se zavrsavaju pregovori sa sponzorima a lokalni internet provajder obezbedice prenos preko interneta svih meceva.sutra ce se sve znati tacan datum i sve ostalo.pozdrav iz sapca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 evo ti jedan savet... pare za uplatu ucesca trazi od svih ekipa OBAVEZNO pre turnira (znachi ono, bez.... dam ti sad, dam ti posle....), onaj ko ne plati full ucesce, nemoze da igra jednostavno..... da, i nedaj mnogo da ti petljaju sa settovanjima hardvera itd. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts