Pesma-mrtve-dece Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 rezultat: de_nuke - wNv 16 : 7 complexity de_inferno - wNv 16 : 1 complexity Nisam gledao mech ali rezultatski nisam skoro video da ih neko potuche ovako. Pitanje koje se nametje... da li se u Aziji igra najbolji kanter? Da li se u evropi igra najgori kanter? Krajnji poredak: 1. wNv 2. coL 3. hacker.pk 4. catch-gamer U top4, 2 tima iz Azije, 1 iz USA, 1 Eu.... kapiram da je WOW kriv (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1cha Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 i 70,000 zelenih....gg wNv Quote Da be, da be... CyberProUnited Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlatoPlus|DODGETHIS Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Ma sve su krivi kineski farmeri iz wow-a... Trebali ste da gledate mec , pogotovo na de_inferno... Onaj col koliko se izgubio , strasno...Onaj mikka ih prebio a tek sakula sa snipom...E da je bio mouz ili fnatic bilo bi drugacije provereno... Quote McGulash (Stepa) - U Zemunu zhive 4 choveka: ti (pokazuje na dodza), opti i josh jedan lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 (edited) zar ima demo?? Edited May 2, 2006 by suba Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 zar ima demo?? ←ee sube nema demo nego mozes da gledas live imao si na weglive.com mislim jbg sad je gotovo,mozda ce biti neki filmic ono finale ko zna :D Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babusnica Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Au odrali ih kinezi :D Cuo sam da vezbaju po 13 h dnevno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 ee sube nema demo nego mozes da gledas live imao si na weglive.com mislim jbg sad je gotovo,mozda ce biti neki filmic ono finale ko zna :D ← m`znam bwe gledao sam wNv vs catch : ( jebem ti organizaciju takvog velikog takmichenja kad ni hltv ne mogu da nameste btw. stvarno mi nisu jasni ovi iz coL-a da izgube na mozda njihovoj najjachoj mapi 16-1 Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
aypl Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 ma nije bilo hltv zbog reklamiranja i sponzora a demoi ce biti barem je tako pisalo na gotfragu nesvidja mi samo to shto su bile ekipe kao shto je noa sk.swe 4kings fnatic i mouz su mnogo bolje zamene pa cak i bolje da su stavili sk.de imali bi vece sanse nego swe i nek neko javi ako nadje demoe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 jel fnatic uchestovao na weg-u? Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 nonstop forsiraju nebitne ekipe tipa 4k , stvarno mi nije jasno sto nisu zvali mouz ili fnatic ili i jedne i druge Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Cuo sam da vezbaju po 13 h dnevno :D ← Ludi su, ali tako se to radi. Moj favorit je bio Catch-Gamer ali jbg... Nije mi jasno kako su odrali coL, gledao sam demoe wNv-a protiv Team3D-a, ovi ih odrali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 nadam se da ce biti demoa Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 (edited) nije fnatic ucestvovao,bash je sronje sto nije bio fnatic(n1),mouz ili johe neka ekipa kao sto kazu,bilo bi zanimljivije btw ali svaka cast wNv-u sve su ih oprali posteno ;) Edited May 2, 2006 by raazek Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1cha Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 (edited) Pa od catcha nisam ocekivao nesto vise...doduse krenulo im je dobro i dosta ih je vadio rEAL ali naleteli na hacker.pk i to je to...wNv nikako nije trebalo potcenjivati ali jeste iznenadjenje to sto su odrali coL na infernu... Edited May 2, 2006 by ch1cha Quote Da be, da be... CyberProUnited Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 ma fnatic u najavi bi uzeo :) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 2, 2006 Author Report Share Posted May 2, 2006 s tim shto bi ih mouz ponovo pregazio Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aypl Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 da neko nije naishao na demoe?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 s tim shto bi ih mouz ponovo pregazio ← Као на CSCL финалу недавно или... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Као на CSCL финалу недавно или... ← aahahha tu su ih nagazili ko majka Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 nagazili im penis usnicama :D Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 strashno, sve se okrenulo evropljani postali bolji u wc3-u, a azijati u cs-u. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cA-rage<aGp> Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 jbt svi forsiraju taj fanatic i mouz ... sto nisu dosli da ih pregazi wNv,gledao sam u tunisu 3 lika uzivo i wnv,likovi su bruka pametni i brzi... btw nisu svi igraci kinezi... Quote JotM.rage wc3 JotM.imbaRush.....cs JotM.rage pro imba gosu star Ko je slaninar taj pic*a nije ... jer slaninara i pic*ka bije ****RED STAR ULTRAS**** Link to comment Share on other sites More sharing options...
aypl Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 lol pa fnatic i mouz nisu bili na tur zato shto inv tur ne mozes da se prijavish nego te pozovu chitaj malo pre nego shto postujesh gluposti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 sta je ludih ljudi ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Da onaj wnv ih je sve prebio pogotovo mi je nejasno kako su onako sabili col i to na infernu koji je njihova najjaca mapa.Takodje ne kapiram kako moze neka tako iskusna ekipa kao sto je col koja 100 god igra zajedno a pored toga su jedna od najiskusnijih i najuigranijih ekipa da odigra onako ocajno u finalu.Znaci likovi su se jednostavno ukenjali i ovi kinezi ih izgazili.Covek bi rekao da im je ovo prvi turnir u zivotu! Enivejz za mene je najvece iznenenadjenje sk koji je onako katastrofalno odigrao ceo tur. Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts