macak Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 jel probao neko? kakav je rejting nase reprezentacije (ako su nas nisu o5 izostavili)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 (edited) uprvao instalirah :) Nisu nas izostavili Igra nije losa mada gora je od pesa mnogo Ali ovo mi sad zanimljivije zbog sp-a :) edit: evo stigog do finala sa brazilom u finalu igram vs SCGa znaci ne verujem dobila je italju argentinu sa 3-0 4-1 engleski sa 2-0 ipak ima realnosti u fifi :) scg cim predje poal odma duge lopte ga zigicu koji kad je dodiren glavom ne moze da promasi a da jos jedna stvar dok ucitava tekma ide neka zanimljivost o reprezentaciji i slika prepoznatljivog mesta iz svake drzave usa- kip slobode engelska-veliki sat hrvatska- trg i more brazil - more i onaj njihov kip japan - svemirske zgrade SCG- LIVADA I OVCE Edited April 30, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macak Posted April 30, 2006 Author Report Share Posted April 30, 2006 (edited) bruka!! :) znaci odradjen je dobar skauting, odbrana je vrh, ali ne verujem da cemo toliko golova dati do finala ;) Edited April 30, 2006 by macak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 ja sam svuko igru i ono qrac, ceo meni na nemackom, sve jel zna neko koje bi fajove trebao da skinem (posto vidim da je lik na hubu ubacio instaliranu igru) pa da meni bude na engleskom komentator nek ostane je.. njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 gde mogu da skinem to?? jel to samo dodatak za 2006 ili cela igra???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Cela igra... Recimo ovde ===> http://www.torrentspy.com/ Moj savet: bolje nabavi PES5 i World Cup mod. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 nebi igro pes pa da mi placaju za to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 ^^^ nisi svestan shta si sad izjavio mozda pustim vecheras da mi skida :/ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 nebi igro pes pa da mi placaju za to ← Moj chovek! FIFA rules!!! Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 dobro je mislio sam da su svi presli na mrtvi pes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 a da jos jedna stvar dok ucitava tekma ide neka zanimljivost o reprezentaciji i slika prepoznatljivog mesta iz svake drzave usa- kip slobode engelska-veliki sat hrvatska- trg i more brazil - more i onaj njihov kip japan - svemirske zgrade SCG- LIVADA I OVCE ← Sta cesh kad smo chobani Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 (edited) dobro je mislio sam da su svi presli na mrtvi pes Nego treba svi da igramo nashminkanu Fifu sa "realnom fizikom" Edited July 29, 2006 by Ice Q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts