Pesma-mrtve-dece Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Enivej, da se ne bih muchio, treba da odgledam neke demo-e, pa me zanima da li neko od vas zna za neki demo player za q4.... - btw : Za one koji nisu znali, Cooler je ovog meseca (blago recheno) izduvao od Socratesa (svoj map pick (pro-bliptourney1) je izgubio 16 : 5, dok je na Socratesovom (TMP2-LostFleet) blago recheno bio jeban u dupe rezultatom 28 : -1). Hoce mi se da pogledam taj demo. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Q4 replay http://www.esreality.com/?a=post&id=975538 btw demo je extra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 25, 2006 Author Report Share Posted April 25, 2006 Skinuo sam, instalirao... e sad... : Kad zelim da pustim demo... (koji je sniman na 0.71) kaze mi da ne moze "tipa... neshto neshto,, ,needed 7, got = 10). Skinuo sam onda q4max 0.71 i stavio njega u folder Qmax (a 0.73 sam rinejmovao u qmax073), i onda kod onog pk4 check-a mi kaze da imam sve fajlove potrebne da pustanje demoa, ali ponovo nece da pusti, prijavljuje isti razlog. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 (edited) procitah ovaj topic i nalozih se da i ja pogledam demo :) e sad, meni kaze da treba 0.72 a ne 0.71 ? sad skidam to i jos jedno 4 pk4 sranjca koja nedostaju pa cu videti :) edit: poskidao sve, rekao mi da imam sve potrebne fajlove za gledanje demoa i kad ocu da ga pustim samo mi udje u onaj q4max i to je to :) kori, javi se Edited April 25, 2006 by Peja_ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo12 Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 kolko vidim ovde je samo coreyu uspelo da pokrene demoe:) i meni isto ispisuje to 7 i 10 ni ovo sa renejmovanjem nema efekta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 25, 2006 Author Report Share Posted April 25, 2006 ma ja sam odustao.. izashao je sad qmax 0.74.... stavio sam q4 1.2 + qmax0.74 + xbm 0.23... i necu da vratjam da bih gledao demoe... jbg Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Ja sam ostavio sve prethodne verzije q4maxa i xb-a...kada proverite pk-ove samo u other mods upišete dir ka toj verziji....meni tako uspeva već duže vreme... » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts