exV Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 e nemojte prvo eliminacije zbog ekipa sa strane npr mi iz Bora bi najverovatnije dosli i ako bude 12 ekipa najbolje bi bilo grupe da se odigraju + ne pisi nista veceras cu da ti kazem ime ekipe i da proverim za 100 % Sto pre odgovorite sto se tice ovoga kako ce se igrati? Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 27, 2006 Author Report Share Posted April 27, 2006 e nemojte prvo eliminacije zbog ekipa sa strane npr mi iz Bora bi najverovatnije dosli i ako bude 12 ekipa najbolje bi bilo grupe da se odigraju + ne pisi nista veceras cu da ti kazem ime ekipe i da proverim za 100 % Sto pre odgovorite sto se tice ovoga kako ce se igrati? ← Pa ako bude vise od 12 ekipa mora prvo eliminaciono bas zbog ekipa sa strane, sta vi imate bus u 2 sata nocu? U svakom slucaju ce biti winner/looser bracketi. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 pa pazi mi autotobus imamo u 4 i tamo smo u 7,8 ali nisam mislio u tom smislu ali nvm dolazimo najverovatnije , veceras cu ti kazem ime a ti ostavi slot slobodan plz winner/loser ok ali su bolje grupe Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 zasto ? o.O nema potrebe. mozda max 3 ali ono. edit: ima drvetu refresh naravno. ← pa kad ste vetj krenuli da ogranicavate iteme za kontrolu, sto ne bi i blinkove ;) meni nije problem da igram sa 5 blinkera ali partije ce biti u fazonu blink&own Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anadrol Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Prijavljujem ekipu iz beograda 100% dolazimo, za sad nemamo zvanicno ime ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 27, 2006 Author Report Share Posted April 27, 2006 (edited) Samo mi recite na ovom topicu, ili me pm'ujte bar 3-4 dana pre tura da li sigurno (1000000%) dolazite ili ne, da znam tacan broj ekipa itd... Edit: tako da cu 5 dana pre turnira napraviti novu listu 100% potvrdjenih ekipa koji dolaze. Edited April 27, 2006 by Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 mi dolazimo i preimenuj nas u Imbalance Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Zahtevam da se ime ekipe dzukele, reimenuje u puppies. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 pa kad ste vetj krenuli da ogranicavate iteme za kontrolu, sto ne bi i blinkove ;) meni nije problem da igram sa 5 blinkera ali partije ce biti u fazonu blink&own ← da ghoste , ali ova ogranichenja nije Mare izmislio vetj su to neka "standardna" pravila na skoro svim turovima i ligama... Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 koliko kompa ima deus ,pitam da bi znao u koliko ce to da bude gotovo ima par koji idu u skolu u ponedeljak Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 28, 2006 Author Report Share Posted April 28, 2006 2 partije od jednom. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 20 kompova, 2 meca. Ako krenemo winner-looser sa 12 ekipa oko 12 bice sve po redu gotovo. Ako krenemo sa 16 ekipa a prvo kolo single elim., opet ce biti u redu. Ali nije fer da prvo budu SE a plus i nema 16 aktivnih ekipa malo cemo updateovati listu prijavljenih, ima jos par ekipa sa kojima sam se cuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 manite se od se :) kako mi npr dolazimo iz bora 1000 din karta + 250 ucesce po clanu za 1 partiju nije bas zdravo a winner/loser je ok Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkman Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 pokushacu da skupim ekipu iz bijeljine pa da dodjemo ... mda mi se nikako ne svidja ova lista cekanja :D Quote Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks2005 Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Daj bre ljudima sansu, stavi po grupama da budu ekipe !!! Nece im biti zanimljivo kad dodjemo:))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 manite se od se :) kako mi npr dolazimo iz bora 1000 din karta + 250 ucesce po clanu za 1 partiju nije bas zdravo a winner/loser je ok ← pa realno bi trebalo da bude w/l, mada sve je do organizatora i pitanje je koliko ce to brzo itji ;p Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Stvarno zajebite odma eliminacije, valjda je poenta ovakvih turnira bez velikih nagrada da se odigra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 28, 2006 Author Report Share Posted April 28, 2006 Pa kako da se odigra sto vise "dobrih partija" kada ima 20 kompova? Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 (edited) Pa kako da se odigra sto vise "dobrih partija" kada ima 20 kompova? ← Mozda ljudi vole da igraju po ceo dan i noc? Salu na stranu......Odluka je na organizatoru....Ali i sami mozete da izracunate koliko je to partija i koliko prosecna partija traje........ Edited April 28, 2006 by DeuS I M@XImuS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Mozda ljudi vole da igraju po ceo dan i noc? Salu na stranu......Odluka je na organizatoru....Ali i sami mozete da izracunate koliko je to partija i koliko prosecna partija traje........ ← joco , ae vrati se u taj oblivion Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 pa daj onda kazite da li ce da budu se ili nece? Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Pa kako da se odigra sto vise "dobrih partija" kada ima 20 kompova? ← Pa ako ćete da se dr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Jel neko cita ovde. rekao sam da ima 12 ekipa sa win/looser sistemom To znaci da ne ispadate odma. To znaci da ne ispadate odma. To znaci da ne ispadate odma. Turnir nece poceti u 11-12 jer se necete skupiti do tada. Radi komfora igraca i organizacije je odluka na : 12 ekipa i winner/looser sitem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 28, 2006 Author Report Share Posted April 28, 2006 Pa to, par ljudi me je pmovalo na tu temu znaci ako ce biti 12 ekipa znaci 6 mecheva ce se igrati, od kojih 6 pobednika idu dalje po winner, a 6 gubitnika nastavljaju po looser sistemu, sto znaci da ako izgubite u looser sistemu ispadate odma. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 pa ja sam i rekao ok za winner/looser tu su sigurne dve ako ne prodjemo dalje + ostanemo i gledamo tur ali ako budu single el. to je jedna jedina partija nemam nista protiv winner/looser ali imam protiv se :) Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts