Jump to content

Ako neko zna.....

Shone_Kg

Recommended Posts

Potrebna mi je mala pomoc! Naime,moj problem se sastoji u tome sto mi novije verzije war-a imaju problem sa programom za kontrolu vremena. Verzija 1.17 mi je besprekorno radila kao i dota 6.27. Medjutim,dota 6.31 nece da se startuje pod ovom verzijom war-a (kad krenem da kreiram samo me izbaci). Interesuje me da li neko zna koja je najstarija verzija war-a a da moze da se igra najnovija dota,pa da vidim da li ce mi to pomoci s'obzirom da mi 6.20 provereno zaludjuje sa programom. Zamolio bih sve "ljude dobre volje" da pomognu ako mogu. Unapred zahvalan [:)]

Mozda nisam bas najbolje objasnio. Nije nikakav problem u kupovini originala,vec hoce li mi to nesto pomoci?! Originale sam narucio ali kako mi pravi probleme od novijih verzija war-a (patch 1.20),kontam da nije do same instalacije,vec samo do upgrade-a. Ako neko ima neke konstruktivne savete ili je vec imao prilike da se susretne sa ovim problemom ne bi bilo lose da pusti koju poruku [:)]

pre bi rekao da ti je mapa sjebana, to sa izbacivanjem na desktop (na desktop je zar ne?), se i meni deshavalo zbog losheg .zip fajla ili samog .w3x map fajla, samo je skini josh jednom, ako ne upali sa drugog sajta, ako ni tad onda, samo reinstall wc3, patch sa battle.neta, i to je to, ako ni tad ne pomaze, uzmi bejzbol palicu i objasni mu :P