Shone_Kg Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 Potrebna mi je mala pomoc! Naime,moj problem se sastoji u tome sto mi novije verzije war-a imaju problem sa programom za kontrolu vremena. Verzija 1.17 mi je besprekorno radila kao i dota 6.27. Medjutim,dota 6.31 nece da se startuje pod ovom verzijom war-a (kad krenem da kreiram samo me izbaci). Interesuje me da li neko zna koja je najstarija verzija war-a a da moze da se igra najnovija dota,pa da vidim da li ce mi to pomoci s'obzirom da mi 6.20 provereno zaludjuje sa programom. Zamolio bih sve "ljude dobre volje" da pomognu ako mogu. Unapred zahvalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 ma nije ti to do programa ;) izasao je novi patch za wc3 i mislim da ne moze da 6.32 ne moze da se igra u starijim verzijama, idi na blizardov sajt i nabavi taj original, sada su jeftini ;p Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr3nk Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Ma da. Kupi orig sad su bash jeftini a pruzice ti josh nekoliko godina zabave sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shone_Kg Posted April 23, 2006 Author Report Share Posted April 23, 2006 Mozda nisam bas najbolje objasnio. Nije nikakav problem u kupovini originala,vec hoce li mi to nesto pomoci?! Originale sam narucio ali kako mi pravi probleme od novijih verzija war-a (patch 1.20),kontam da nije do same instalacije,vec samo do upgrade-a. Ako neko ima neke konstruktivne savete ili je vec imao prilike da se susretne sa ovim problemom ne bi bilo lose da pusti koju poruku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Pa naravno da ce da ti pomogne samo kupi org instaliraj update-tuj na netu skini najnoviju verziju i CEPAJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 pre bi rekao da ti je mapa sjebana, to sa izbacivanjem na desktop (na desktop je zar ne?), se i meni deshavalo zbog losheg .zip fajla ili samog .w3x map fajla, samo je skini josh jednom, ako ne upali sa drugog sajta, ako ni tad onda, samo reinstall wc3, patch sa battle.neta, i to je to, ako ni tad ne pomaze, uzmi bejzbol palicu i objasni mu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts