Tiger21 Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Aj probaj pa nam javi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 jednog dana.... Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 @neko :"...glavi da bi se promenuo za 360 stepeni..." "i onda sam ja shvatio da je moje mesto kod Vesne i okrenuo sam kola za 360 stepeni i vratio se" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 365 je rekao ja mislim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 rodjaci... smisao je da nema smisla, stvarno da tolko serete razmishljao sma ja o tome o tom smislu zbog cega je sve ovo... i onda udjem u neku mozdanu eklipsu koja stvarno negativno deluje na vreme oko mene... i tokom tog procesa kocka se pretvara u neravni krug shto je nemogutje jer krug ne moze d abude neravan... a krug je sushtina al ipak neravna sushtina je realnost koja se ne da ispraviti dok ne nestane svaka osoba na planeti... ahh one day ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 @ch1zra Kako kada :D @shone zlo Napisao sam 360 iz razloga shto je to duplo vishe od 180. Sa tim sam hteo da kazhem da mozhe da se promeni mnogo, mnogo vishe :P @Ivan_ Ma 567322 E vec sam se smorio od ovoga :D Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 rodjaci... smisao je da nema smisla, stvarno da tolko serete ← do ovde je imalo smisla :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 @neko :"...glavi da bi se promenuo za 360 stepeni..." "i onda sam ja shvatio da je moje mesto kod Vesne i okrenuo sam kola za 360 stepeni i vratio se" ← zar nije to pricala sladza valjda."idem ja tako za novi sad,setim se necega i cap napravim 360 stepeni i vratim se u beograd" Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 dajte brzo link za taj klip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 Sto ce reci,univerzalni smisao zivota postoji u definiciji "pronaci svoju sudbinu" iliti american dream...ne znam za druge al' mene to zesce zeza,ja se vrtim u krugu vec godinu dana [:|] Verovatno mi neces verovati,a moguce i da gresim,al' cale ti verovatno misli sve najbolje tim spustanjem,jes' da ta metoda ne pali bas najbolje,al' u njihovim mozgovima to izgleda "dobro" ,poenta je nemoj mnoogo da se ljutis na njega,mozda ti bude zao jednog dana,ja znam da meni jeste E da u vezi inata i mazga sindroma...da ne kenjam mnogo,prilicno smo slicni po tom pitanju,i to ima i svoju negativnu stranu,jer do jaja je sad kad te to tera da radis k'o sto je i mene,al' evo sad kad sam na faksu i kad sad nema ko da me tera tj. keva je odjednom u fazonu "tvoj zivot,tvoja stvar",i potpuno je u pravu naravno,onda bukvalno nemam nacin da sebe spasim od te iste lenjosti,znaci nema boga ,sad sam poceo da i idem u citaonice da ucim,ocajan sam :( Sad je fora naci neku mnogo jaku motivaciju,al' zasad je i nema nesto T_T Hope u have it tho ← Ne znam, ali trenutno sam u svadji sa kevom pa se uvlachim tjaletu, chudo shto se nije udruzhio sa njom protiv mene...:)A uvek tje biti neko ko tje me dovoljno nervirati da bi iz inata zanemarila lenjost:)... Definitivno nema boga:) Btw, thanx:)... Nadam se da tjesh natji motivaciju:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts