Jump to content

San Andreas mi ne radiiiiiii

Chale

Recommended Posts

ej ljudi, ajde pomagajte ako umete. san andreas sam instalirao pre nekoliko meseci (cim je izasao) i nesto me zezao, izbacivao me, plavi ekran smrti i ostale gluposti. tu ja kazem bas me briga, imam sta da igram drugo, al sad kada se skidam sa wow-a ;) mmoram da igram nesto drugo. problem i dalje postoji. krenem ja lepo igru, nekad igram i po pola sata, ali negde ili usred onih filmica ili kad ulazim u kucu gde se snima pozicija izbaci me. tacnije izbaci mi blue screen i kaze nesto tipa BAD_POOL_HEADER pa onda dole jos kojekakve brojeve. pretpostavljam da je neki problem sa drajverima, ali ajde ako je neko imao slican problem pa ga jos i resio da mi kaze sta da radim

nije 64. masina je intel 3.0ghz, 1gb ram, gf 6600 256, i tako dalje, uz bitnu napomenu da je ac97 on board zvucna kartica, a na netu sam nasao da ona ume da pravi probleme sa drajverima. doduse skidao sam sve moguce drajvere za nju. otkud znam sta je. sve sam vec probao. mozda ce morati da padne jedan format c:, pa sve iz pocetka lepo da vidim sta ne valja. pada mi na pamet da se neki od drajvera bilo za zvucnu bilo za graficku kolju, tacnije da problem mozda prave ostaci starih drajvera

hvala svima koji su pokusali da pomognu, resio sam problem na taj nacin sto sam uninstalirao drajvere za zvucnu karticu (ac97 onboard), pa eto ako se nekom desi ova situacija da zna sta da radi.

@ minisuba

nisu pomogli novi drajveri, uspelo tek kad sam ih skinuo potpuno