MiGsa Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 eve problema... nemam public ip vec sha ja znam:) kako da sredim shtavec da bi imao public ip :) (provajder mi je rekao da moze da se odradi, al da on nesm da kazee, ono a ako ocu preko njih public ip onda moram da puknem kesha na dan... sho nije prva opcija..) tako da sam doshao ovde da trazimpomoc :)) hvala\ ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 ne mozhesh da imash public ip osim ako ti provajder ne dopusti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 26, 2006 Author Report Share Posted March 26, 2006 al ovaj mi reche da moze da se zaobidje il sha vec... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 si siguran da je mislio na public, a ne na statichki/dinamichki ? jer realan dinamichki ip se mozhe pretvoriti u realan statichki korishtjenjem servisa kao shto je www.no-ip.com. a ako si iza nata ili proxija (tj nemash javni ip) tu ti nishta ne pomazhe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 26, 2006 Author Report Share Posted March 26, 2006 khmm... e moze srpski il dodji na mirc :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 ako idesh preko NAT , Proxy , nemozesh da imash public ip .... a neverujem da koristish nat ili proxy , tako da je lik iz ispa mislio staticki ip , inace ti imash ip samo iza hosta , u konekciji odma mozesh da vidish koji ti je ip ako nekoristish gore pomenuto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts