djolo Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Da li neko zna gde mogu da se kupe (ne sa neta) adapteri za sony gampede na USB??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 To ne znam, ali znam da je Logitech Dual Action USB isti kao Sonyjev gamepad :) Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 sry za offtopic da li mogu 2 tastature na jedan komp [ za pes5 ] ? i ako mogu gde imaju da se kupe ti "prespajachi" iz PC2 u USB kabl u bg-u ? ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Ne, probao sam sa PS/2 i USB tastaturom i nije radilo, igra vidi samo jednu :) Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolo Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 hvala, ali ne hvala :-) imam rumblepad 2 od septembra, razdrkao sam glavni krstic, nesto sam ga krpio ubacio neke gumice itd. i kao radi, ali nema potrebnu preciznost :-) pa bih da probam nesto drugo a da ne kosta ko svetog petra kajgana. za sony znam gde ima padovi po 600 kinti, pa da mi crkne za pet mesci i da me boli dupe. a onaj sistem sa 4 odovjen tastera za pravac je keva spram logitechovih krstica... prvih mesec dana me ze uzasno zuljao dok mi vrh palca nije ocvrsnuo. sto se tice dve tastature, cini mi se da sam procitao na www.pesfan.com forumu da mogu uz neki software da se nameste i rade. ali mozda lazem. nisam se mnogo udubljivao u diskusiju vec sam par-nepar iscitavo postove tako da mozda gresim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts