Taur Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Stigao danas u bg....trebao bi da je sjajan.... ako je neko imao prilke da proba neka postuje utiske ja bih trebao za koji dan da nabavim.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Igram ga ja od juche... Fin je. Atmosfera za desetku. Grafika malo trpi zbog Xbox proshlosti, ali nije uopshte losha. Zvuk super. Fine fore sa ubrzavanjem disanja i zamutjivanjem pogleda. Josh nisam doshao do oruzhija dodushe, pa ne znam da li postane suvishe arkadno kasnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 NEE SERI DA JE STIGAO AAAAAAAAAAA moram ga imati!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Igram ga ja od juche... Fin je. Atmosfera za desetku. Grafika malo trpi zbog Xbox proshlosti, ali nije uopshte losha. Trpi zbog toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted March 22, 2006 Author Report Share Posted March 22, 2006 nameravao sam da ga kupim danas ali ne mogu zbog prokletog obliviona:).... ma zajebi imacu oba:)))))) cito sam na netu da je odlican,jedino grafika nesto nije u redu ali sve ostalo desetka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts