DontFear Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Ima li kakva fora da sa modemom bude dobar ping oko 190-200?neki settingsi itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 imas foru da sa 56K imas 90 ping, samo pozoves provider i pitas da li mogu da ti ugrade modem za adsl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 imao sam us. robotics modem i ping mi je bio konstantan na 188. poneki put dodje do 172 zavisi kako kad. Provajder mi je bio YUBC nisam nikakva specijalna setovanja imao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr3nk Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Ja sam do skora imao na dialup-u ping izmedju 155 i 180 sa Intel 536EP modemom bez ikakvih dodatnih podeshavanja, samo najnoviji drajveri, provajder YUBC. Sad sam na ISDN-u, ping 105-115 isto YUBC. Mislim da ne mozesh bitnije uticati na te parametre. Bio sam jedno vreme u tom tripu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAPA Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Kao sto ljudi rekose,ne mozes mnogo uticati na ping,bas ume da zeza veliki ping,jedino sto ti preporucujem je kablovski net,ili pak adsl ukoliko postoje tehnicki uslovi,mada ni isdn nije toliko los... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Digitalna centrala Beograd, modem Lucent Agere 56k v90, ping 130-160 uvek, provajder YUBC. Ogranicena konekcija na 50.3 kbps (extra settings AT-v90=19), FIFO Bufferi podeseni na vrednosti malo nize od sredine, i to je to. Mada kapiram da dobra centrala pomaze . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammertime Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 (edited) imas ovde nesto... Neobee - Podrska - Modemi Edited March 21, 2006 by hammertime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Sa tolikim pingom mozes samo da igras covece ne ljuti se ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 imao sam ja sa 56k 170-200 ping, sa isdn 90-110, sad imam 256cable i ping mi je 60-70. pa biraj :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Meni na azerothu sasvim lepo radi, mada ping bude i 260 O_o Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr3nk Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 imao sam ja sa 56k 170-200 ping, sa isdn 90-110, sad imam 256cable i ping mi je 60-70. pa biraj :) ← Ako bi hteo da mi objasnish kako si setovao ISDN? Koji modem? Mozda neki program koji si koristio za ISDN? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ovaj ....setujes ga sa cdom koji si dobio uz isdn. Dali su ti sigurno. ubodes ga preko usb-a i pevaj. modem je intracom. ne znam sta te tacno zanima Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Hm imam ja isto ISDN, i radio je super, ali od skoro je pocelo da me discuje svaku 2-3 partiju :P Ako neko zna sta mu je nek pomogne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 e i meni se to desavalo. samo izgubi download/upload. na yubc sam bio. ali kad sam formatirao hd i naravno reinstalirao software nije mi se desavalo. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Znaci centrala.Jedino sto mozes sa nekim setovanjima koju ms da smanjis ping.A sto se tice ostatka e to zavisi od centrale. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr3nk Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ovaj ....setujes ga sa cdom koji si dobio uz isdn. Dali su ti sigurno. ubodes ga preko usb-a i pevaj. modem je intracom. ne znam sta te tacno zanima ← Pa zanima me da li si josh neshto chachkao (hardware, software.....) ili si sve ishao po defaultu?? I josh neshto, bash noob pitanje: Da li si probao dvokanalno (128k) i kakvi su rezultati?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 nisam probao zato sto nisam izvalio kako :). imam system mechanic pa sam uz pomoc tog programa setovao za isdn. kao sto sam sad za cable Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr3nk Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 A 128k? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Kao sto rece green, imao sam usr(original donesen iz canade) i mogu da se opkladim da niko u Srbiji nije imao ping 125+ u to vreme... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts