Pekarman Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 (edited) » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « << avatar Edited March 22, 2006 by Seth Fix Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 ja sad zavrshio sa hranom iz meka,... tj pre 15 min. i ono jes da me malko ziga srce al nema veze btw. makar bolje mek nego svaki dan isti sendvichi.... (moracu da naucim da kuvam ) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 migsha ti zivish u italiji zar ne? pa zar ne postoji neki jeftini restoran njihove hrane, nego se hranish kao japanac turista koji ne zna da naruchi nista Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 heh jeftin a da se najedem ... ne :) a inache imao sam izbor il pica il da ja pravim il mek... a restoran gde bi mozda ishao nije radio a i padala je kisha i nije mi bila pica usput tako da mek... :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Asahi bi-ru to Maguro no sashimi o kudasai. barem japanski znash a njihova hrana i ne moze biti skupa, koliko se malo u nju ulozhi Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 heheh greshish japanska hrana i nije bash jeftina, kineska jeste... :) a inache drugari koji zive ovde par dina su mi preporucili da ne jedem kod kinzea sem u par restorana koji su u centru ... a centar mi nije bash blizu :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 kineska hrana moze biti jeftina ali tada zaista ne zelish da znash sta u nju stavljaju. recimo samo .....da bacish granu, tanjir bi potrchao. bio sam pre dve nedelje u restoranu zlatni orijent, u blokovima i odrali su me Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 taj rad... :) nego ko shto kazu, kad prodajesh vodish kupca u japanski restoran a kad kupujes vodish u kineski :)) (taj neki rad :) ) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 I malo je glupo reci "imam ja drugara koji rostilja bolje od tvog :) " Svi mi imamo drugara rostilj majstora. :) Inace jel vama nakon ozderavanja rostiljem padne secer? ← Ma ja sam samo malo hejtovo ovog Ramireza shto se opire sarmi. Jbt umretje a netje zaista ziveti, ako bude nastavio da izbegava sarmu. Ristekpa za svakog majstora koji pravi fud na vatri/zaru. Ne sudim nichijem kuvarskom umetju dok ne degustiram rezultate. Ovo za shetjer nisam primetio, obichno skochi pritisak ako se meso ne balansira prilozima. btw nikad mi se ne deshava da posle roshtilja ne ide cuga. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 meni padnu pantalone, jer otkopčam dugme i šlic :D Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts