Ramirez Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 da lupim kontru politici koja je i mene zasitila ^^ elem, kolko ja znam, u svakom Mc-u je pravilo da hranu koju ne prodaju za taj dan, na kraju radnog vremena bace zajedno sa smetjem. poshto sam kao klinac pravio jednom rodjendan tamo, trazhio sam da sve nas klince provedu kroz njihovu kuhinju da vidimo kako se to sve pravi, i relativno dobro se setjam svega. sve im je posebno spakovano u razlichitim kesama, recimo... lepinje su u zasebnim kesama, "pljeskavice" u zasebnim pakovanjima, fileti isto, za "priloge" ne mogu da se setim tachno kako su bili upakovani do dushe, ali uglavnom se sve pravi skoro industrijski (logichno). e sad, juche se vratjam kutji sa nekim drugarima i spomenemo kroz prichu McDonalds, i tu hranu i kako je bacaju... i sine nam ideja da bi bilo bolje da to iskoristimo kao has za neku zhurku, ili sedeljku... ili kad budemo ishli u vikendicu da zamrznemo i ponesemo... ili pravimo 3-dnevni roshtilj kad bude lepshe vreme na Lidu ili Adi. ma skroz dobar trip. ali zanima me sledetje: - zna li neko 100% da je to tako kao shto sam rekao (da se baca hrana od tog dana shto nije prodata) ? - ako se baca, jel se baca zajedno sa djubretom ili se baca u nekim posebnim kesama? - jel ima neko ideju kako da dodjemo do toga na "kulturan" nachin, to jest, da ne rovarimo po kesama kao kloshari? palo mi na pamet da damo radniku shto izbacuje to na kraju radnog vremena neki kesh... ali bezveze mi da kampujem McDonalds uveche poshto ne znam kad se izbacuju sve te kese. aj pa ako smislite neshto pametno da pravimo chuda kad sine sunce na Adi... imam ja i lokaciju :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Uff nemoj me drzati za rec ali sam ja cuo neke spike od ortaka da se ne baca puno toga sta vise jako malo jer to radnici pojedu sta ostane a ne ostane mnogo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 zavisi gde... al kako sam ja chuo radnici imaju diskaunt 1/3 od orginalne cene... btw. ostalo bacaju shto se ne proda al se uglavnom sve proda...ako si mislio na vec napravljene hamburgere... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 drugim rechima, ti bi da kopash po smecu da bi jeo smece? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 aj mojne djashvre mek... spasio me je gladovanja xx puta ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 da da, uvek u pripravnosti imaju po 2,3 bigMC/chizburgera vishe (to sad zavisi od doba dana, nedelje ... itd. kako kad ide) i to se pojede na kraju, mozhda ostane jedan vishka koji se baci max Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 20, 2006 Author Report Share Posted March 20, 2006 a pa nishta ondaK...mi mislili da se to baca na tone Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 daleko od toga... proda se na tone, kad mi je ortak rekao da tokom ok dana prodaju po 700 bigmekova i xxxx chizburgera i dabl chizburgera... eeeek a shto je najjache nije jeftino i ono da ti treba oko 40k da dash godishnje il tako neshto meku da bi mogao da otvorish frenchajz sa njihovim logom il sha vec... ono da si legalan mc :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 20, 2006 Author Report Share Posted March 20, 2006 pa to i nije skup "frenchajz" u odnosu na neke koje sam video... samo je pitanje shta sve stoji u ugovoru (tipa, ta i ta lokacija, ti i ti uslovi, blablatrutj) povrh same cene franshize koje tje te koshtati josh boga oca. shto se teme tiche, sad kad razmislim... toliko dugo su u tom poslu, i toliko su velika firma, i toliko su cigani shto se tiche profita, da mi uopshte nije jasno odakle mi ideja da oni na kraju dana bace ne znam ni ja kolko hrane. slobodno lock mozhe da padne :> Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Znam da us pre 10-ak godina na terazijama klosarima davali ono sto preostane. Inace, kako mislis da "smrznes" hranu iz meka?? Da li si svestan na sta bi to licili? I jos vaznije samim tim sto bi to koristio za rostilj (???) ti bi skrnavio svetu srpsku stvar! Idi kupi svinjskog vrata i cevapa za smesne pare, luka i leba i rostiljajte ko ljudi :) Mislim zamisli da bacis "cizburger" na rostilj :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 20, 2006 Author Report Share Posted March 20, 2006 pa plan je bio za roshtilj koji ne bi prestajao 2-3 dana i za koji bi nam trebalo oko 500 evra u biftecima, vratu, pljeskama, tjevapima, piletini i ostalim djakonijama, jer je pre svega u opticaju veliki broj ljudi i duzhina trajanja samog roshtilja ^^ onda smo se setili Mc-a... samo shto nije upotrebio 3 vijuge da razmisli o svim "poteshkotjama" oko takvog plana i skapira ovo shto ste mi vi napisali i shto sam i sam skapirao :)) Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Pa kidnapujte Ognjena i trazite otkup od njegove keve. Parama od otkupa pravite rostilj ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 20, 2006 Author Report Share Posted March 20, 2006 (edited) Pa kidnapujte Ognjena i trazite otkup od njegove keve. Parama od otkupa pravite rostilj ^^ ← jeeeeste.... bash tje keva da plati otkup... p.s. ladno smo zagubili mrezhni kabl kod njega letos i lik peva kako nije kod njega nikako i mi se vetj pomirili sa gubitkom kabla... kad pre nekih 2 meseca svrate nkin i greda kod njega i nadju kabl upakovan u shareni papir za poklone... svi mislimo Ogi veverica a on mastermind! Edited March 20, 2006 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 moj cale zna jednog lika koji popravlja ventilacione cevi po hotelima i ima obicaj da svrati do hotelskog restorana i pokupi svu hranu koja je ostala nepojedena taj dan i onda tako skuplja skuplja i zamrzava zamrzava.. i tako se prehranjuje ;) i to su uglavnom veoma lepa kvalitetna jela :) ali sve mi je to nekako klosh ;P Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 (edited) 3 dana rostilja .... mmmm .... Spremljeno meso je najbolja kombinacija. Posle to samo bacite na vatru i milina. Mogao bi da nam das neke pojedinosti,koliko ljudi planiras, udaljenost od civilizacije, itd. Racunam da bar ovde ima dovoljno ljudi koji su ili organizovali ili bili na nekoj mega zurci tog tipa. Iz iskustva racunaj da ce prvo vece da ti ode 1/2 planiranog mesa. Licno sam se uverio da noc, pivo i muzika otvaraju takav apetit ,morali smo da saljemo kola nazad po jos mesa. edit: Sad videh sta je Sheyn napisala i to me podseti na jednu svadbu gde smo cetvoro nas bili zaduzeni za hladnjace. Kad se svadba zavrsila ,a ostalo tona hrane i torti .... mislim da nikad vise nisam pogledao hladnjacu a da ne uzdahnem. Edited March 20, 2006 by Seth Fix Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 20, 2006 Author Report Share Posted March 20, 2006 pa posle prve vecheri i same zhurke, ostaje samo "the core" ekipa... drugim rechima, kad se razidju svi, nas 7-8 bi nastavilo gurmanski praznik josh dan-2 ^^ shto se tiche civilizacije, nije problem. imamo i gajbu i struju (2 zamrzivacha i 2 frizhidera), i kola i chamac i ne mrzi nas nishta... samo je frka da se sve to isprati finansijski jer stvarno nisam u fazonu da jurim ljude za kesh, pogotovo shto su sve prijatelji u pitanju (eventualno par sa strane a tek njih netju da jurim)... a sama "core" ekipa ne mozhe da skupi sav kesh nikako. ima josh brdo vremena tako da kuliram... "back to the drawing board" @@ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 zamolite matijevica da sponzorishe event :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 (edited) Ko sto rece neko u meku uvek imaju po 3-4 hambrgera,big meka visak.Nikad ne naprave 200 pa cekaju da prodaju.Secam se na exkurziji kad smo dosli svi u mek.Posle 4,5 usluzenih rekli su da sacekamo 5-6 min da naprave Edited March 20, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 (edited) pa posle prve vecheri i same zhurke, ostaje samo "the core" ekipa... drugim rechima, kad se razidju svi, nas 7-8 bi nastavilo gurmanski praznik josh dan-2 ^^ shto se tiche civilizacije, nije problem. imamo i gajbu i struju (2 zamrzivacha i 2 frizhidera), i kola i chamac i ne mrzi nas nishta... samo je frka da se sve to isprati finansijski jer stvarno nisam u fazonu da jurim ljude za kesh, pogotovo shto su sve prijatelji u pitanju (eventualno par sa strane a tek njih netju da jurim)... a sama "core" ekipa ne mozhe da skupi sav kesh nikako. ima josh brdo vremena tako da kuliram... "back to the drawing board" @@ ← Vas 7-8 za 2 dana : ukupno 15 kg mesa oko 4500 15 hlebova oko 500 5 kila luka, 5 kila paradajza nemam pojma...recimo 700 5500 zavrsi sve i jos jedno 1000 za pivo 6500 svaki po 10 eura Ako to ne skupite za zdranje niste tr00! Sto se tice mreznog kabla ja sam POTPUNO siguran da je mislio da je to nesto drugo, na primer...parfem. P.S Jebes zurku, samo rostilj i lokanje! Edited March 20, 2006 by pER tU aMOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Inace majku mu jebem, :) , kad se spomene rostilj padam u berserk. Jedan od boljih rostilja koje smo organizovali kod mene na placu : 1 * pirotsko jagnje 1 * prase prilicno mlado 1 * mile chetnik, drugar, strucnjak za raznjeve ( za vreme rata u bosni nije bilo leba al je bilo jaganjaca) nekoliko pilica ni sam ne znam kolko rostilja u sledecoj varijanti : vrat, malo kobasica, cevapi, rolovani cevapi u slaninu. Salata : iskljucivo luk i paradajz. Od jagnjecih iznutrica se pravila jagnjeca maramica (tj iznutrice u plucnoj maramici) Bogamu, dobro je bilo :) Cak se ni zene nisu mnogo bunile zbog pranja sudova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 da lupim kontru politici koja je i mene zasitila ^^ elem, kolko ja znam, u svakom Mc-u je pravilo da hranu koju ne prodaju za taj dan, na kraju radnog vremena bace zajedno sa smetjem. poshto sam kao klinac pravio jednom rodjendan tamo, trazhio sam da sve nas klince provedu kroz njihovu kuhinju da vidimo kako se to sve pravi, i relativno dobro se setjam svega. sve im je posebno spakovano u razlichitim kesama, recimo... lepinje su u zasebnim kesama, "pljeskavice" u zasebnim pakovanjima, fileti isto, za "priloge" ne mogu da se setim tachno kako su bili upakovani do dushe, ali uglavnom se sve pravi skoro industrijski (logichno). e sad, juche se vratjam kutji sa nekim drugarima i spomenemo kroz prichu McDonalds, i tu hranu i kako je bacaju... i sine nam ideja da bi bilo bolje da to iskoristimo kao has za neku zhurku, ili sedeljku... ili kad budemo ishli u vikendicu da zamrznemo i ponesemo... ili pravimo 3-dnevni roshtilj kad bude lepshe vreme na Lidu ili Adi. ma skroz dobar trip. ali zanima me sledetje: - zna li neko 100% da je to tako kao shto sam rekao (da se baca hrana od tog dana shto nije prodata) ? - ako se baca, jel se baca zajedno sa djubretom ili se baca u nekim posebnim kesama? - jel ima neko ideju kako da dodjemo do toga na "kulturan" nachin, to jest, da ne rovarimo po kesama kao kloshari? palo mi na pamet da damo radniku shto izbacuje to na kraju radnog vremena neki kesh... ali bezveze mi da kampujem McDonalds uveche poshto ne znam kad se izbacuju sve te kese. aj pa ako smislite neshto pametno da pravimo chuda kad sine sunce na Adi... imam ja i lokaciju :] ← ti bi da mrznesh one pljeskavice i on govna ? pitam li se kakv bi ukus imalo to posle TI BI DA PRAVISH ROSTILJ OD ONOG KRSH MESA ? ! pravac u mesaru a ovo za zurku nije losa ideja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 20, 2006 Author Report Share Posted March 20, 2006 mojne sabotirash, osnovna ideja je zhurka... has smo progurali odlukom vetjine u ceo koncept. inache, 15 kg mesa za 2 dana za nas 7-8 je nishta. poshto smo urbana stoka koja neshto slichno radi 2 puta godishnje, to mozhesh da rachunash samo kao 48 sati zhdranja i lokanja. doruchak + ruchak + vechera = roshtilj. a shto se eksha tiche... snashli bi se mi sami za sebe, ali frka je kupiti za celu bandu i hasa i pitja. to jest, pitje bi nekako organizovali po sistemu mi osnovno da se ima, ostali svi ponesu sa sobom shta im padne na pamet (sa jedinim pravilom da krsh vina ne primamo ), ai has za toliko ljudi nikako. p.s. lol za parfem. sad sam se setio kad smo svratili, isto letos, do njega na 10 minuta i u sobi 2.5m x 4m je lik uspeo da izgubi 5 CKM-ova za tako kratko vreme ^^ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 pa dajte po 15-20 evra ako ocete da jedete ko stoka 2 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 (edited) pa za 15 20 evra nemogu ni gore navedeno da kupe mislim kilo mesa nije 88 dinara sad sam video da si reko PO 15-20 :) Edited March 20, 2006 by Intruder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ali manje od 8x88 sigurno jeste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.